Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Megesett már mással...

Lányok! Megesett már mással is? Válaszólnátok? Lehet hogy babás vagyok?

Figyelt kérdés
E hónap 16.-án megjött a mensim pont 28 napra ahogy szokott,bár előtte való nap volt 1-2 csepp narancsos folyásom,ami nekem még sosem volt,sőt pecsételni sem szoktam a mensi előtt.Tehát az első nap amikor rendesen megkellett hogy jöjjön,csak barnáztam,2.3.nap intenzív volt,4.5. nap kisebb barnázgatás s ennyi.Nekem nem így szokott lenni.Tehát elmúlt 20.-án,de tegnap iszonyatos derékfájásom volt egész nap és ma reggel is ,de ma már a melleim is érzékenyek,nem nagyon de mensi után nem szoktak azok lenni.Vettem bizti kedvéért egy tesztet,Clearblue-t és 10 percen belűl halvány+ lett.Viszont a hőm nem magas.Most akkor lehet hogy terhes vagyok a mensi ellenére?Voltatok már így?Baba is lett?
2009. jún. 24. 13:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem.Milyen vetélésről beszélsz? Volt már neked egyáltalán? Mert nekem volt,sajnos.A vetélésnek vannak tünetei,én jól vagyok.
2009. jún. 24. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Képzeld, volt már vetélésem! És van olyan, hogy semmi más nem utal a vetélésre, csak a sima vérzés és a pozitív teszt!

csak jót akartam, de tudod, ha egyszer ilyen felelőtlen vagy... pozi a teszt,. meg vér volt, és dokihoz nem mész... jó anya vagy mondhatom...

Majd ha fertőzést kapsz, aztán ki kell venni a méhedet, az is a tied lesz! DE NE LEGYEN IGAZAM!!!

Űelgondolkozhatnál ezen...

van tapasztalatom, nekem is, vetéltem, is szültem is, nem vagyok analfabéta a témában..

de már bánom, h segítetni próváltam... pi.csa

2009. jún. 24. 15:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy félre értettél!Én nem vérzem!!!Csak megvolt a mensim a szokott időben,annyi h rövidebb volt...Nem vagyok felelőtlen!Sajnos több vetélésem is volt!Tudom mikor mi van.Egyébként meg nem tudom hány éves vagy,de szerintem van közöttünk néhány év.Én 2 gyermekes anyuka vagyok,tudom mit jelen a felelősség...:) De azt nem tudom hogy ,hogy tud valaki ennyire unintelligens lenni és ilyen agresszív és hogy engedheted meg magadnak hogy bárkivel is ilyen hangnemben beszélj.Ha Te segíteni akarsz,segíts úgy hogy az célravezető legyen és szavadhihető!!!És ne úgy mint egy kis utolsó semmirekellő,buta NŐ,aki talán így akrja felhívni magára a figyelmet,mert másképp senki nem figyel oda rá!Nagyon sajnálom hogy pont a hozzád hasonló "nő"tipusokról itélik meg azokat a Nőket akik úgy határozottak és nőiesek hogy mögötte megvan a kellő tapasztalat és Önismeret,s mégis itélkeznek fölöttük,mert az ilyen féle leendő nőcskék elrontanak sok mident,s nem építik a női nem alappillőreit hanem csak rombolják!
2009. jún. 24. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A 15:09-esnek igaza van, van olyan h missed ab. ,ami tünetmentes vetélés, és abban is igaza van, hogy ha véreztél és poz. teszted van akkor már rég a dokinál kéne lenned. Ha meg megjött, akkor ne álmodozz, h terhes vagy ,mert csak ritka kivételes esetben jön meg terhesség alatt, és ha csak meg is jött, akkor is rég el kellett volna menned dokihoz, főleg, h már volt vetélésed és nem ide irosgatni nagy nyugodtan. felelőtlen vagy!!!!!!! lehet lepontozni!
2009. jún. 24. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:

15.09-es vagyok.

Utolsónak: köszönöm! :)

A felelősségről meg nem nekem kellene gondolkoznom...

3 vetélés után, egy boldog kisfiú boldog anyukája :)

2009. jún. 30. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!