Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szex után "kiöblítem" a...

Ha szex után "kiöblítem" a hüvelyem az befolyásolja-e a teherbe esést?

Figyelt kérdés

Nem tizenéves csajszi vagyok, van egy 7 hós babám, szoptatom. Még nem jött meg. Párommal úgy döntöttünk nem szedem a Cezrettet a mellékhatások miatt, meg nem kell a babába sem, meg amúgy is tabi mellett lettem terhes /szerencsére:-D/ Megszakítással védekezünk. Néha nem sikerül, akkor zuhannyal kiöblítem a hüvelyem.

Annyira nem volna baj, ha terhes lennék megint, de elviekben 3 évet most várunk. Azt hallottam ez az öblögetés hatásos.

Szerintetek?

2009. jún. 23. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
már sokkal feljebb is juthatott a sperma, mint ahogy ki tudod öblíteni...
2009. jún. 23. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem meg akár az ellenkezőjét is elérheted vele: feljebb is juttathatod a spermiumokat. Amúgy meg szinte tök mindegy, mert mire eljutsz a zuhanyig, addig...

Miért nem használtok inkább gumit? Bár szoptatás alatt elvileg nem valószínű, hogy teherbe esel.

2009. jún. 23. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az öblögetés egyébként sem egy szerencsés dolog, és nem is fogamzásgátló módszer. Szoptatás mellett általában nehezebb teherbe esni, de azért nem teljesen lehetetlen. Nagyanyáink más lehetőségek híján ebben bíztak. Ha szerencséjük volt akkor volt 2-3 év korkülönbség a gyerekek között, ha nem akkor alig egy év.
2009. jún. 23. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:
A gumi sajnos nálunk nem megoldás, mert nagyon érzékeny rá a hüvelyem, viszket, fáj, ég. A párom meg útálja, nem működik a szex vele.
2009. jún. 23. 22:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia nekem 5 hós a fiam,mi sem védekezünk csak megszakitással,szoptatok de menstruálok is,néha történi "baleset" ,de eddig még nem lett baba!

biztos regenerálodik a szervezetem!

Mi is ugy vagyunk ha jönn hadd jöjjön,mi "FOGADJUK"-ahogy O.Viktor mondta,vasárnap a frizbiben!

: )

2009. jún. 23. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg kúp/krém/tabletta? Az öblítés vagy bejön, vagy nem, ha már feljebb jutottak, akkor hiába öblögetsz. A nagyanyáknak nem volt jobb, aztán vagy szerencséjük volt vagy nem...

Nem tudhatod mikor kezdesz el termékeny lenni megint, mert az első új-mensi előtt már ugye ott az a petesejt...

2009. jún. 23. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!