Ha szex után "kiöblítem" a hüvelyem az befolyásolja-e a teherbe esést?
Nem tizenéves csajszi vagyok, van egy 7 hós babám, szoptatom. Még nem jött meg. Párommal úgy döntöttünk nem szedem a Cezrettet a mellékhatások miatt, meg nem kell a babába sem, meg amúgy is tabi mellett lettem terhes /szerencsére:-D/ Megszakítással védekezünk. Néha nem sikerül, akkor zuhannyal kiöblítem a hüvelyem.
Annyira nem volna baj, ha terhes lennék megint, de elviekben 3 évet most várunk. Azt hallottam ez az öblögetés hatásos.
Szerintetek?
Szerintem meg akár az ellenkezőjét is elérheted vele: feljebb is juttathatod a spermiumokat. Amúgy meg szinte tök mindegy, mert mire eljutsz a zuhanyig, addig...
Miért nem használtok inkább gumit? Bár szoptatás alatt elvileg nem valószínű, hogy teherbe esel.
Szia nekem 5 hós a fiam,mi sem védekezünk csak megszakitással,szoptatok de menstruálok is,néha történi "baleset" ,de eddig még nem lett baba!
biztos regenerálodik a szervezetem!
Mi is ugy vagyunk ha jönn hadd jöjjön,mi "FOGADJUK"-ahogy O.Viktor mondta,vasárnap a frizbiben!
: )
Esetleg kúp/krém/tabletta? Az öblítés vagy bejön, vagy nem, ha már feljebb jutottak, akkor hiába öblögetsz. A nagyanyáknak nem volt jobb, aztán vagy szerencséjük volt vagy nem...
Nem tudhatod mikor kezdesz el termékeny lenni megint, mert az első új-mensi előtt már ugye ott az a petesejt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!