Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a ciklus.h...

Mennyire megbízható a ciklus.hu menstruációs és ovulációs naptára?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Semennyire sem...En mast hasznalok.:)
2012. máj. 4. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Sokszor téved! Én a fertilityfriend.com -ot szoktam inkább használni, az szerintem megbízhatóbb.
2012. máj. 4. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Az egy program. Tárold adatok átlaga alapján számol.

Ha rendszeres, tökéletesen pontos a menzeszed, akkor a program is pontosan számol.

Ha rendszertelen, akkor nem lesz pontos semelyik program se..

2012. máj. 4. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem adok a ciklus.hu-ra. Bejelölgetem rajta a mensiket, meg ott vezetem a hőgörbémet, de nálam mindig téved, főleg azért mert 35-40 napos ciklusaim vannak. Akinek hajszálpontos ciklusa van annak elvileg jól mutatja a dolgokat, de akinek nem annak kár ezt nézegetnie.

De pl a görbémen is mindig rossz helyen húzza be a peteérést.

2012. máj. 4. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem egészen pontos az ha nem rendes ciklusa van az embernek akkor egyik sem pontosan fogja behúzni..A Fertilityfrienden is néha rosszul húzza be de azt ki lehet javítani (illetve magát kijavítja)!!
2012. máj. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!