Ma vettem egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek orvoshoz de félek. Kicsit szégyenlős vagyok. Mire számítsak ott hogy vizsgál meg?
Nem voltál még nőgyógyásznál? Hány éves vagy?
Hát ez elég furcsa..
Ha csak emiatt még nőgyógyászhoz, akkor még várj 2 hetet legalább. Ilyen hamar csak a teszt mutatja ki, az orvos még semmit sem lát, maximum megvastagodott méhnyálkahártyát, ami akár a mensire is utalhat, de ha pozi teszted van,, valószínű, hogy baba lesz.
2 hét múlva menj csak orvoshoz, mert ha holnap elmész, úgyis visszahív 2-3 hét múlva, mert akkor már lát is valamit.
Amúgy kézzel is megvizsgál, meg hüvelyi ultrahangot csinál, vagy akár vérvételt kér, amiből megállapítja mennyi a béta-hcg.
Az egy dolog, hogy nem volt bajod. De ahogy elveszted a szüzességedet évente kötelező nőgyógyászhoz menni, rákszűrés miatt.
Nekem sem volt bajom még, én 21 éves vagyok és 5 hetes, de 15 éves koromtól évente járok nőgyógyászhoz.
Akkor most lesz rákszűrés, hüvelyi ultrahang, kézzel meg fog vizsgálni, és furcsán fog nézni, hogy még sosem voltál nőgyógyásznál.
na bumm akkor mi van ha nem volt még,nem ezt kérdezte.
szíve joga nyilván tudja hogy lehet más gondja is mint a gomba.
én sem voltam addig míg nem lettem terhes és 23voltam.
nagyon sok vizsgálatra nem mennek el az emberek évente ne pont ezt az egyet vegyük elő.
Én is féltem de nincs rá okod.:)
Felfekszel-megvizsgál.Nem fáj,inkább furcsa érzés.Ne szégyenlősködj neki ez a dolga,a munkája.
Utána elküld uh-ra.
11hkm
1. Az igaz, hogy nem ezt kérdezte, de emellett a feltett kérdésre is válaszoltam/válaszoltunk.
2. Az is igaz, hogy nem ez az egyetlen kötelező vizsgálat évente, de ez az, ami a témához tartozik. Mégis melyiket kéne még elővenni?
Érdekes, ez a mai kérdésed, ahol meg azt írod, hogy már van egy kislányod. Akkor pedig kellett már járnod nőgyógyásznál...akkor most mi az igazság??
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!