Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vettem egy tesztet és...

Ma vettem egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek orvoshoz de félek. Kicsit szégyenlős vagyok. Mire számítsak ott hogy vizsgál meg?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 17:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem voltál még nőgyógyásznál? Hány éves vagy?

Hát ez elég furcsa..

Ha csak emiatt még nőgyógyászhoz, akkor még várj 2 hetet legalább. Ilyen hamar csak a teszt mutatja ki, az orvos még semmit sem lát, maximum megvastagodott méhnyálkahártyát, ami akár a mensire is utalhat, de ha pozi teszted van,, valószínű, hogy baba lesz.

2 hét múlva menj csak orvoshoz, mert ha holnap elmész, úgyis visszahív 2-3 hét múlva, mert akkor már lát is valamit.

Amúgy kézzel is megvizsgál, meg hüvelyi ultrahangot csinál, vagy akár vérvételt kér, amiből megállapítja mennyi a béta-hcg.

2012. máj. 3. 17:20
 2/16 A kérdező kommentje:
nem voltam mer minek soha nem volt bajom ami miatt mennem ellet volna : P 22 vagyok
2012. máj. 3. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Az egy dolog, hogy nem volt bajod. De ahogy elveszted a szüzességedet évente kötelező nőgyógyászhoz menni, rákszűrés miatt.

Nekem sem volt bajom még, én 21 éves vagyok és 5 hetes, de 15 éves koromtól évente járok nőgyógyászhoz.

Akkor most lesz rákszűrés, hüvelyi ultrahang, kézzel meg fog vizsgálni, és furcsán fog nézni, hogy még sosem voltál nőgyógyásznál.

2012. máj. 3. 17:30
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Jézus, 22 éves vagy, és még sosem jártál nőgyógyásznál? Én 17 éves korom óta (ahogy elkezdtem nemi életet élni)legalább évente egyszer elmegyek a kötelező rákszűrés miatt. Attól, hogy nincs bajod, vagy úgy érzed, hogy nincs, nem ártott volna elmenni. Na mindegy. Meg fog vizsgálni kézzel is, gondolom így most leveszi a rákszűréshez a kenetet, meg gondolom fog ultrahangozni is, bár azzal még nem biztos, hogy látni fogja a babát.
2012. máj. 3. 17:59
 5/16 anonim ***** válasza:
21%

na bumm akkor mi van ha nem volt még,nem ezt kérdezte.

szíve joga nyilván tudja hogy lehet más gondja is mint a gomba.

én sem voltam addig míg nem lettem terhes és 23voltam.

nagyon sok vizsgálatra nem mennek el az emberek évente ne pont ezt az egyet vegyük elő.

2012. máj. 3. 18:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Én is féltem de nincs rá okod.:)

Felfekszel-megvizsgál.Nem fáj,inkább furcsa érzés.Ne szégyenlősködj neki ez a dolga,a munkája.

Utána elküld uh-ra.

11hkm

2012. máj. 3. 18:33
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Az igaz, hogy nem ezt kérdezte, de emellett a feltett kérdésre is válaszoltam/válaszoltunk.

2. Az is igaz, hogy nem ez az egyetlen kötelező vizsgálat évente, de ez az, ami a témához tartozik. Mégis melyiket kéne még elővenni?

2012. máj. 3. 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:
barátnőm 23 éves,ő sem járt adig nőgyógyászhoz még ki nem derűlt hogy terhes,most pedig egy 2 hónapos kisfiú anyukája
2012. máj. 3. 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy van nő, akit terhesen lát először nőgyógyász, még nem lesz elfogadhatóbb a dolog...
2012. máj. 3. 23:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, ez a mai kérdésed, ahol meg azt írod, hogy már van egy kislányod. Akkor pedig kellett már járnod nőgyógyásznál...akkor most mi az igazság??

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. máj. 4. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!