Szurkálódhat a hasam már beágyazódás miatt? Tegnap volt dután egy kis barnázás is. Vagy csak képzelgek?
2009. jún. 23. 08:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen korán még ne foglalkozz a jelekkel! Az a baj, hogy már mindent tudunk elméletben a terhességről és lehetséges tüneteiről. Voltak néhányan, akik írták, hogy náluk mi történt beágyazódástól, onnantól kezdve mindenki azt nyomatja, hogy "barna folt, tuti beágyazódás, terhes vagyok". Közben meg nem és ott jön a csalódás. Én már megtanúltam, hogy a nemvárt mensi előtt teljesen felesleges figyelni a testünk reakcióit, mert "szinte mindig becsap", és még a késés sem jelenti biztosan, hogy sikerült, mégha ilyen azelőtt sohasem fordult elő. Lazíts inkább, foglalkozz mással, tereld el a figyelmedet! Meglásd, jobb lesz!
2/4 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek ne gondolj rá(tudom:könnyű azt mondani).Halál komoly minden hónapban görcsöltem rajta,most valahogy nemigazán értem rá,na meg mivel előző hóban is sokat késett semi jóra nem gondoltam,így hatalmas meglepi volt mikor pozi lett a tesztem!Kívánom neked is mielőbb jöjjön össze!!!
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok! és az utolsó hozzászólónak GRATULÁLOK!!! :D kellemes babavárást!
2009. jún. 23. 08:49
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nem értek a görbékhez, de sajnos tényleg bármi lehet. Én hat hónapon keresztül produkáltam a terhesség jeleit (mellfeszülés, reggeli hányinger, sőt volt hogy hánytam is), de mégsem voltam terhes. Aztán mikor feladtuk a párommal, hogy majd jön, amikor akar, akkor lett pozitív a tesztem. Szóval türelem, mert a rágörcsöléssel semmit nem érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!