Mi történt velem? 29-re vártam a mensim, de inkább 1-re!
Pénteken 27-én megjött! Enyhe volt,nem erős,mint máskor első nap! Ez már furi volt! Plussz olyan görcsökkel jött,hogy ilyen sem szokott lenni! 2. nap aztán jól erősödött a vérzésem! Már szinte ömlött belőlem,és darabos is volt! Pisilés után törlésnél szó szerint tele lett a tenyeremben a papír ilyen sötét félig alvadt vérrel! Egész nap kicsit gyenge,és szédülős voltam,gondolom a hirtelen vérveszteség miatt,de nem volt vészes... Kicsit megijedtem,de ez állítólag normális,mert van néhány hónap,amikor tisztul a nő szervezete! A furcsa,hogy amikor megjött 2 tizedet esett a hőm! Ez volt pénteken! Szombaton még mindig 36,7,vasárnap 36,75,ma pedig 36,8 volt a hőm! Nem kellene ennek a hőnek már lefele mennie?
Ez a most volt ciklusom görbéje:
Nem azt mondom,hogy terhes voltam,és most elment a baba,csak nem tudom mitől van ez a fajta erős vérzés! Kicsit ijesztő volt,és csak kiváncsi vagyok a véleményetekre! Köszönöm előre is!
Teljesen felesleges ezen agyalni, abszolút nem valószínű a vetélés, mivel ilyenkor még beágyazódásról is épphogy beszélhettünk volna. (Azaz definitíve nem lehetett vetélés.)
Van olyan, hogy egyik hónapban nem válik le elégségesen a nyálkahártya, emiatt a következő hónapban hamarabb és erőteljesebb vérzés kíséretében lökődik le. Semmi kóros nincsen benne.
Ilyen lett a görbém eleje! Ez normális,hogy nem esik le?
De még csak 2 tizedet! De ma megint esett 2 tizedet,úgyhogy lassan csak beállunk a normálisra! :)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!