Ki mennyi idő után lett terhes bromocriptin szedése mellett?
Igaz, nem az én esetem, de látom, senki nem válaszolt neked, így egy picit megbíztatlak.
Barátnőmék már 2 éve próbálkoztak, most kapott először Bromot (550 volt a prolaktinja, ha jól tudom), nem volt tőle semmi kellemetlen tünete, viszont még 40. napra sem jött meg a menzije - ezért tesztelt egyet... egy pozitívat.:)
Bár én még nem estem teherbe, de a Bromo azonnal tökéletes peteéréseket produkált nálam (összesen 3 hónapig szedtem) de az abbahagyása után is jók voltak a peteérések.
Nem volt mellékhatása egyáltalán. (5 hónapja próbálkozunk)
Első vagyok.
Szóval, barátnőmnél tulajdonképpen így volt:
Már 2 éve próbálkoztak sikertelenül, amikor végre eljutottak egy vérvételre, magas prolaktin: 550.
Ez épp a 26. c.napon volt, aznap vérzett is reggel kicsit, aztán este voltak a fenti dokinál, aki mondta h 1-2 napon belül meg fog neki jönni, de kezdje is el szedni a bromot, majd 10. nap környékére már biztos le is megy a prolaktin szintje és akkor elviekben össze is fog jönni.
Hát barátnőm a 27. napon kezdte el, de akkor már valószínűleg be is ágyazódott.:) Első hat napban csak felet szedett, utána egészet és azóta is, doki azt mondta h 8. hétig mindenképp és utána még meglátják.
Barátnőmnek amúgy rengeteg olyan hónapja volt, amikor egyértelmű terhességi tünetei voltak, mégis negatív volt a teszt, majd meg is jött. Így utólag azt gondolják: nem tudott beágyazódni. (amúgy kb 33-35 napos ciklusai vannak)
Remélem, tudtunk neked segíteni és reményt adni - mert neked is sikerülni fog!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!