A száradási csík rózsaszín és vastag?
Figyelt kérdés
Ma csináltam egy tesztet (vizeletsugaras Facelle)és már amikor a csík ment felfele láttam egy halvány csíkot. Majd félre tettem és úgy 10 perc múlva ránéztem és már jobban látszott. Megnéztem kint a napon is és még a hátoldalán is látom a csíkot.2012. ápr. 30. 18:15
11/24 anonim válasza:
Felteszed a www.kepfeltoltes.hu -ra.És onnan ide belinkeled..:)(2)
13/24 A kérdező kommentje:
Bár elég homályos. Élőben nagyon látszik!
2012. ápr. 30. 18:48
14/24 anonim válasza:
Ez nem száradási csík szerintem..:DGratula..:D2-es vagyok..:):):)
16/24 anonim válasza:
Csatlakozom! Pozitívnak tűnik :)))) Gratulaaa!
17/24 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok van! Már nagyon várjuk!
2012. ápr. 30. 19:47
18/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos becsapott a teszt! Ma teszteltem egy másikkal és totál negatív és nemrég meg is jött! :-(
2012. máj. 2. 11:47
19/24 anonim válasza:
Sajnálom! Téged is becsapott ezek szerint ez a teszt! Múlt hónapban teszteltem, pozitívokat mutatott, ilyeneket meg erősebbeket, mint a tied. Viszont a gyógyszertári 10-es teszt negatív lett és meg is jött rá 2 napra. :((
20/24 A kérdező kommentje:
Tegnap csináltam még egy tesztet, mert éreztem a tüneteket. Walentin 10-est és olyan pozitív, hogy majd le ugrik róla a csík! De sajnos ma reggelre nagyon erős lett a vérzésem, úgyhogy szerintem nem lesz belőle baba.
2012. máj. 3. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!