Mikor van tojásfehérjeszerű nyák?
Figyelt kérdés
Mármint azzal tisztában vagyok, hogy ovu környékén:)
De nektek ovu előtti napokban szokott lenni, vagy az ovu napján is? Hány napig szokott tartani?
2012. ápr. 29. 13:19
1/3 anonim válasza:
Mindig Ovu előtt jön ez a nyák ezzel jelzi a tested,hogy hamarosan peteérésed lesz! ált 1-2 nappal peteérés előtt szokott lenni ,de hogy hány napig tart az változó,kinek mennyi!
2/3 A kérdező kommentje:
Igenigen, csak konkrétan az érdekelne, hogy az ovu napján nektek van-e vagy csak előtte?
Elég rendetlen a ciklusom, most méregetem a hőmet és figyelem magam.
Pénteken egy napig volt kissé tojásfehérjeszerű folyásom. Következő napra elmúlt. Viszont a hőmérőzés alapján ha volt peteérésem (még nem biztos, hogy fent marad a hőm, tehát nem tuti, de ha volt), akkor az szombaton volt, amikor már nem volt ilyen folyás.
Jelezhetett így is peteérést, vagy nem vszínű?
2012. ápr. 29. 13:26
3/3 anonim válasza:
Nekem volt az ovu napján is ilyen folyásom! Nem mindenkinek van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!