Utrgestan-tol lehet negativ a tesztem? Vagy tenyleg nem maradt meg a baba?
Vérzés miatt kaptam,ötödik heten..Vérzés hat napig tartott. Azóta a tesztem mar negativ,10 napja használom az utrogestant. Holnap megyek dokihoz.
Nem maradt meg a baba,vagy remenykedhetek meg?
Nálam: menszi előtt pozitív teszt, másnap barnázás, Utro szedése, negatív teszt, utro abbahygása, erős, fájdalmas vérzés. :(
Ha jól értem (6 nap vérzés) neked meg is volt. Akkor miből gondolod, hogy még baba van? És mire adták az utrot? Volt már vetélésed? Mert csak úgy egy pozitív tesztre nem szoktak adni. Sokszor van, hogy "mégis megjön", azt utroval nem lehet visszatartani és nem is szabad. :(
Köszönöm a válaszokat!
Az ember mindig kitalál valamit, ami reményt adhat, nem igaz..?:)
Úgy volt, hogy 13. dpo-n már nagyon halvány pozitív volt a teszt. 15-nél már látványosan erősebb. Még nem erős pozitív, de messziről látszódott a második csík időn belül. 16.dpo-n kezdtem vérezni. Rögtön mentem a dokihoz, 2 óra múlva ott voltam a vérzés kezdetétől. Megállapította, hogy terhes vagyok. Vérvétel nem volt, ezt uh alapján mondta.
Szóval a terhesség legelején voltam, mikor elkezdődött a vérzés. 4 plusz 2 napos terhes.
Nem volt korábban vetélésem, s már van egy másfél éves kisfiam.
S hogy miből remélem, hogy baba van? Azt mondta a doki, bármi lehet...az is, hogy valaki csak barnázik 1 napot, mégsem marad meg a baba, más nő vérez több napot, mégis megmarad.
Megnézett, azt mondta, hogy a menstruációnak kinéző vérzés ellenére jó esélyt ad a babának a látottak alapján.
De a tesztem negatív, ez igaz.
No de most megyek orvoshoz, meglátjuk, hogy mit mond...
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm!
Hematómát amúgy már kizárta a doki 2 hete, amikor mentem a vérzés miatt.
Több tesztem is negatív lett.
Aztán ma megnézett, s már nem látott semmit. Meggondolta magát a baba...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!