Terhességi teszt kérdés. Már nincs remény ugye?
Hát szerintem babát vársz:)
Nem akarok hiú ábrándokba kergetni Téged, de nálam is ugyanez volt, medilab mensi előtt 4 nappal már alig láthatóan halvány pozi, két nap múlva a gabriel meg még két másik is full negatív... Aztán még két nap múlva csináltam egy x-epilt és az már láthatóan pozitív lett! Csak a digitális cb mutatott végig pozit, de annak én meg nem hittem, gondoltam vagy 8 másik teszt nem tévedhet. Hát tévedett és a digitális cb-nek lett igaza:)
Ne add fel! Ha teheted vegyél egy digitális cb-t! Mondjuk nekem összve-vissza ciklusaim voltak mert volt már egy 10 hónapos lányom és a szülés után még nem állt helyre a ciklusom.
Nagyon drukkolok! Csinálj másikat, akár többet is reggel! Én tuti ismételgetném a tesztelést amíg meg nem jön, de hát én ilyen türelmetlen féle vagyok:)
Szorítok!
14 hós kislány + 20 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!