Ha nem jön meg a menstruációm akkor lehetséges hogy teherbe estem? Mert együtt voltam a barátommal és azóta nem jött meg de azt mondta hogy kivette időbe.
Komolyan nem hiszem el hogy ilyen buták és felelőtlenek a mai tinédzserek. (Tisztelet a kivételnek azoktól elnézést is kérek!)
De normális ez hogy napi 10 ilyen kérdés befut?! Jesszusom...
na énmeg felpontioztam mindnekit, mert egyetértek veletek, de engemis mindig lepontoznak :D
az ilyeneknek még a szex sem való, akik nemtudják h védekezni KELL, és a megszakítás az NEM VÉDEKEZÉS. csak a sok felelőtlen tinédszer ugruik bele a szexbe, mert nembír magával, és azthiszi h ő már nagylány, mert melle van és barátja. hát nem. a felnőttség az agyban kezdődik. és amíg még aztsem tudja h a megszakítástól teherbe lehet esni, addig egy felelőtlen naív kislány vagy. akinek nemvaló a szex. ennyi.
lehet lepontozni.
Ha sok volt az előváladék és pont peteérésed volt akkor lehetsz terhes,én azért nem huroglak le mert én is voltam fiatal és igen! én sem voltam mindig "észnél" ,mondjuk csak a szerencsének tudhatom be hogy azokból az aktusokból nem lett babám!
Éppen ezért fogadj meg egy tanácsot,ha már nemi életet élsz akkor menj el a nődokihoz,és irass vele föl gyógyszert!Engem annó anyukám kisért el,ha van rá lehetőséged szolj neki,hogy menjen el veled,vagy valamelyik barátnődnek!
hajaj, teszt?
mindenképpen meg kell tudnod, mert nagyon sanszos, nálunk az ismeretségi körben egy óvodai csoport megtelne az "azt mondta kivette" gyerekekkel!
Tesztelj és mindemellett, ha elég érettnek érzed magad a szexhez, akkor egyél elég felnőtt ahhoz, hogy elmenj nőgyógyászhoz és közösen megbeszéljetek egy biztonságos számodra is előnyös védekezési módszert. Egy kicsi élettel játszol ilyenkor, ami kinek áldás kinek átok.
Légy felnőtt és védekezz normálisan, a megszakításos módszer lutri 50-50 % esélyed van.
Minden jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!