Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha ma is pozitívat mutat az...

Ha ma is pozitívat mutat az ovulációs teszt, akkor ez azt jelenti, hogy nem sikerült teherbe esnem az elmúlt napokban?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 28. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2012. ápr. 28. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül...peteérés előtt 2 nappal "készült" a keresztfiam..!

De valószínűbb,hogy csak most a 2-3 napban esel majd csak teherbe!

2012. ápr. 28. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Az ovulációs teszt max. Két napig pozitív. És a peteérést jelzi. A ciklus végefelé szokták használni jóstesztnek is a terhesség kimutatására. Tehát a kérdés mire irányul? a peteérés előtt meg ugyebár nem lesz senki terhes!
2012. ápr. 28. 14:28
 4/11 A kérdező kommentje:
elvileg 36-án volt peteérésem,tegnap is pozitív volt az ovu teszt és ma reggel is
2012. ápr. 28. 14:30
 5/11 A kérdező kommentje:
26-án
2012. ápr. 28. 14:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves 3.! Peteérés előtt senki nem eshet teherbe??? Ezt ki mondta neked? BÁRMIKOR még a menses alatt is teherbe lehet esni peteéréskor csupán jelentősen nő az esélye a teherbe esésre! A kérdezőnek: Én nem bízom az ovus tesztekben elég megbízhatatlanok! Tesztelj majd egy rendes tesztel és akkor tudsz majd biztosat!
2012. ápr. 28. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
mivel "mérted", azonosítottad be, hogy peteérésed volt 26-án? mert nekem igaz csak naptármódszerrel amikorra jelezte a pé-t, fals volt és az ovuteszt alapján jött be és várandós is lettem! szval sztem legyetek együtt ma mindenképp!! :)
2012. ápr. 28. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Nnnna, akkor hogy egész pontosak legyünk: teherbe esni kizárólag peteéréskor lehet - amely esemény a ciklus során akármikor bekövetkezhet. Ha az LH teszt sokáig pozitív (2 napon túl), az az LH hormon folyamatos emelkedett jelenlétére utalhat, amit érdemes megnézetni.
2012. ápr. 28. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes hogy én a fiammal úgy estem teherbe hogy a párommal akkor voltunk együtt amikor még közel se volt peteérésem ( onnan tudom,hogy előző nap voltam orvosnál )! Tehát senki ne magyarázza meg nekem,hogy csak és kizárólag peteéréskor lehet teherbe esni! 2. Nem lehet teherbe esni a menstruáció alatt, illetve a menstruációs ciklus alatt csak egy nap van, amikor egy nő teherbe eshet.

Gyakorlatilag nincs arra mód, hogy megjelölhető lenne egy időpont, mikor lehetetlen terhessé válni. Ha a szex van, lehetséges a terhesség is.

Minden hónapban azonban vannak olyan időpontok, amikor a fogamzóképesség fokozott, máskor pedig alacsonyabb.

A petesejt a peteérés során kiszabadul a petefészekből, és kibocsátása után csak 12-24 óráig tud megtermékenyülni - feltehetően innen származik az egy napos fogamzási tévhit.

Néha azonban több petesejt is egyszerre érik meg, hogy legalább egy petesejt rendelkezésre álljon két napig. Ráadásul az ondósejt akár öt napig is életben maradhat a méhnyakban, méhben és a petevezetékben.

És itt a link hozzá :) aki akarja elolvassa ! [link]

2012. ápr. 28. 22:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne mondj már ilyet, mert ez egyszerűen csak butaság... A terhesség létrejöttéhez KELL a peteérés, érett pete nélkül NEM LEHET teherbe esni. Az más kérdés, hogy akármikor lehet egy spontán, minden jel nélküli peteérés, de akkor is kell hozzá.
2012. ápr. 28. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!