Ilyenkor mi van? Baba, vagy nem baba? Bővebben lent.
Márc. 12-én volt vérzésem. A ciklusom 31 napos, amióta abbahagytam a gyógyszert decemberben (5-6 napig tart, elég erősen). Április 8-án együttlét után megjött, de csak 1,5-2 napig véreztem gyengén, majd mivel gyanusan terhességi tüneteim voltak, 16-án du. teszteltem, időn túli pozitív lett. Azóta már csináltam több tesztet, egyre erősödő második vonal, sőt tegnap du. egyből erős 2.
Délelőtt voltam dokinál, ott is tesztelni kellett, egyértelmű pozitív, majd vizsgálat, egyértelmű terhesség (a doki mondta így), majd az UH-n semmi. Visszarendelt május 04-re. Akkor most vajon mi van? Ha korai terhesség, akkor hogy lehet már lassan két hete pozitív tesztem? Ha elhalt a baba, akkor miért erősödik a teszt még mindig?
Nagyon félek, nem tudom mi lehet ez.
Inkább az a kérdés, hogy milyent nem:)))
Vagy 4 félét. Volt Lily, Clearblue, X-epil. Az elsőt már nem is tudom milyen volt.
Szia! Köszi az érdeklődést, több tesztet már nem csináltam :)
Ma délután voltam dokinál, látta már a petezsákot, csak a babát még nem. Azt mondta, hogy 2 hét múlva az is látszik majd, amikor kiadja a beutalókat (elég ősi UH készülék van). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!