Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a ciklus második felében...

Ha a ciklus második felében az alaphő környékén téblábol a görbém, abból már tuti nem lesz baba?

Figyelt kérdés
Tudom, mindenkinek más, de kíváncsi lennék, volt-e valakinek szélsőséges görbéből terhessége. Előre is köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
2009. jún. 22. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Belinkeled a görbédet?Úgy egyszerűbb lenne bármit is mondani!
2009. jún. 22. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
nem tuti, valószínűleg nem volt még peteérés. nekem az előző hónapban a mensi napján ment fel, akkor volt pé, de baba sajnos nem lett belőle, csak egy jó késői mensi...
2009. jún. 22. 12:44
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok!Köszönöm, hogy időt szántatok rám. Ez a görbém...nem is tudom mit gondoljak róla. Nekem nem nagyon tetszik. Illetve nagyon nem. Bár én nem vagyok szakértő, hátha Ti többet olvastok ki belőle. Felraktam már egy hete is, elnézést kérek, aki megint "belebotlik". Köszönöm a válaszokat előre is!

2009. jún. 22. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nem volt peteérésed. Lehet, hogy pé nélküli ciklus lesz.
2009. jún. 22. 14:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ettől féltem :-( Pedig mikor leesett a hő, és felment úgy reménykedtem...de aztán szinte karót nyelt a görbém.
2009. jún. 22. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!