6. vagy 7. dpo-n vagyok, reggel jósteszteltem, látszik a második csík. Szerintetek?
Én nem akarlak elszomorítani, de inkább egy rendes terhességi tesztet csinálj. Főleg, hogy még a 6-7 napon még csak vándorolgat a petesejt és csak mostanság fog beágyazódni. Nagyon nehéz várni én sem lettem egyszerűen terhes, de amikor ezt csináltam és beleéltem magam és nem voltam babás jó nagy csalódás volt.:((
Inkább várj amíg nem jön el a nemvárt napja és akkor tesztelj egy terhességi tesztel.
27hkm
Az ovuteszt "jóslásra" csak akkor megfelelő, ha minden nap, ugyanabban az időben csinálod, és legalább 4-5 napig folyamatosan, abból látszik már hogy erősödik-e.
EGyébként ez a kép nem jelent semmit sajnos. Az LH a szervezetedben mindig jelen van, hol több, hol kevesebb, ezért lehet halvány pozit tesztelni a ciklus bármelyik napján is.
Anno nagy tesztelő voltam én is. Jósteszteltem, és nekem a 9-ik dpo-tól már szépen erősödött. Aztán a 11-12-n még jobban, csináltam egy 10-es HCG-t, és ott volt a csík!
A 6.-7.dpo nagyon korai még. Amiket leírtál tüneteket "normális". Én is így szoktam lenni, pedig nem vagyok babás. Ha pco-t diagnosztizáltak, mit szedsz rá? Hogy kezelik? Pajzsmirigyedet nézték már?
Én 6 (!) évig vártam a babára, és teljesen véletlen derült ki hogy Pco + pajzsmirigy problem. Kaptam gyógszert októberben, januárban terhes lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!