Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sose éreztem még ilyet mitől...

Sose éreztem még ilyet mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este mikor feküdtem a hasamon volt a kezem és olyasmit éreztem mintha a jobb oldali petefészkemből a hasam irányába (felfelé) időközönként kb 15percenként mintha begörcsölt volna vagyis úgy bekeményedett aztán elmúlt így váltakozott kb 1 órán keresztül!:-/(remélem értitek):-/ peteérésemnek kellett volna lenni amit mindig a krémes folyásból veszek észre (rendszere) de még nem volt!
2012. ápr. 26. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
akkor most lehet hogy volt, mert a petevezeték környéki fájdalom arra utalhat, vagy egy cisztára, ha sokszor nagyon fáj, mindenképpen dokinak mutasd meg, ne hogy egy ciszta legyen ami kipukkad.
2012. ápr. 26. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:
de nem fájt csak olyan volt mintha valami összehúzódott volna aztán el múlik!:-/ semmit nem éreztem(fájdalmat)csak a kezemmel a keménységet!:-/ nem tudom mi volt ez!azért köszi a választ!
2012. ápr. 26. 08:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is így csinál, amikor tüszőrepedésem van :D
2012. ápr. 26. 09:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :-)
2012. ápr. 26. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!