Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért volt ilyen rövid a...

Miért volt ilyen rövid a menstruációm?

Figyelt kérdés

Valószínűleg volt egy spontán vetélésem. Kb 4 hetes lehettem. Szombat (21.-e) este elkezdtem görcsölni és ez három napig tartott, majd kedd (24.-e) reggel megjött a vérzésem. Nem volt túl erős csak olyan átlagos menstruációs nap. Mivel csak vasárnap (29.-e) kellett volna megjönnie ezért kíváncsiságból csináltam egy tesztet ami halvány pozitív lett. Nem a reggeli első vizeletből. Mindig 30-32 napra szokott megjönni és csodálkoztam, hogy a 26. napon jött meg. . A vérzés másfél napig tartott. Ma reggel csináltam még egy tesztet reggeli vizeletből ami teljesen negatív lett.

Terhes így már biztos nem vagyok, de most akkor ennyi volt a mensim? Volt már valakinek ilyen.

Holnap megyek dokihoz.

Csatolom a görbémet is. A 37,3-as hőnél megfáztam és volt egy kis hőemelkedésem. Ezért ugrott fel annyira.

[link]

2012. ápr. 26. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,nekem ez nem tűnik babás görbének! :(

Még be sem tudott ágyazódni,ugyanis a 4. napon már leesett a hőd! :(

Szerintem a megfázás miatt húzta be az ovud ciklus.hu,de nem lehet,hogy még nem is volt meg az ovu?

2012. ápr. 26. 07:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

De akkor miért volt pozitív a teszt? Vagy lehet, hogy rossz volt?

2012. ápr. 26. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom! Én csak a hőd alapján írtam,hogy szerintem nem terhes görbe! De ha pozi teszttel véreztél,akkor miért mentél el orvoshoz?
2012. ápr. 26. 08:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Érdekes az a pozitív teszt, mert a hőd alapján még ovulációt sem lehet megállapítani, egyáltalán nem volt tartósan fenn a hőd. Az ovutesztjeid is végig negatívak voltak. Még mikor úgy megugrott arra is azt írtad, hogy megfázás miatt volt magasabb. Szóval én azt mondom, hogy még peteérésed sem volt, nemhogy terhesség. Mióta vezetsz görbét? Mindig ilyesmi szokott lenni? A babával mióta próbálkoztok? Nem ártana szerintem egy kivizsgálás.
2012. ápr. 26. 08:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Egy vetélés jóval több vérzéssel jár mint amit Te leírtál és akkor már aznap vérezned kellet volna amikor kezdődtek a görcsök! Lehet valami hormonális zavarod van/volt amitől kicsit hamarabb megjött a nemvárt! Menj el orvoshoz az a legtutibb és ő megfogja mondani,mi van vagy mi nincsen!
2012. ápr. 26. 09:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni. Bár a ciklus elején még nem csináltam. A baba projektet is csak ebben a hónapban kezdtük el. Már van egy 2 éves kisfiam. Pajzsmirigy problémáim voltak, de azt már rendbe hozták. Volt teljes hormonvizsgálatom is és az endokrinológus azt mondta, hogy rendben vannak a hormonjaim. A tsh 3,76 volt utoljára, de azóta megemelték a gyógyszeradagomat. 100-as letroxot szedek.

Az ovutesztjeim tényleg végig negatívak voltak, de azt gondoltam, hogy nem jól használtam.

2012. ápr. 26. 10:25
 7/8 A kérdező kommentje:
A teszt vaterás volt. Az előző terhességemnél mindig pontosan mutatta, hogy terhes vagyok e vagy nem. De lehet, hogy az az egy teszt mégis selejt volt.
2012. ápr. 26. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Várj 1-2 napot és tesztelj még egyet vagy ha megnyugtat akkor kettőt én mindig 2 félle tesztet használok,valahogy megnyugtat ^^ ! Sok sikert!
2012. ápr. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!