Miért volt ilyen rövid a menstruációm?
Valószínűleg volt egy spontán vetélésem. Kb 4 hetes lehettem. Szombat (21.-e) este elkezdtem görcsölni és ez három napig tartott, majd kedd (24.-e) reggel megjött a vérzésem. Nem volt túl erős csak olyan átlagos menstruációs nap. Mivel csak vasárnap (29.-e) kellett volna megjönnie ezért kíváncsiságból csináltam egy tesztet ami halvány pozitív lett. Nem a reggeli első vizeletből. Mindig 30-32 napra szokott megjönni és csodálkoztam, hogy a 26. napon jött meg. . A vérzés másfél napig tartott. Ma reggel csináltam még egy tesztet reggeli vizeletből ami teljesen negatív lett.
Terhes így már biztos nem vagyok, de most akkor ennyi volt a mensim? Volt már valakinek ilyen.
Holnap megyek dokihoz.
Csatolom a görbémet is. A 37,3-as hőnél megfáztam és volt egy kis hőemelkedésem. Ezért ugrott fel annyira.
Hát nem tudom,nekem ez nem tűnik babás görbének! :(
Még be sem tudott ágyazódni,ugyanis a 4. napon már leesett a hőd! :(
Szerintem a megfázás miatt húzta be az ovud ciklus.hu,de nem lehet,hogy még nem is volt meg az ovu?
Köszönöm a válaszod!
De akkor miért volt pozitív a teszt? Vagy lehet, hogy rossz volt?
Ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni. Bár a ciklus elején még nem csináltam. A baba projektet is csak ebben a hónapban kezdtük el. Már van egy 2 éves kisfiam. Pajzsmirigy problémáim voltak, de azt már rendbe hozták. Volt teljes hormonvizsgálatom is és az endokrinológus azt mondta, hogy rendben vannak a hormonjaim. A tsh 3,76 volt utoljára, de azóta megemelték a gyógyszeradagomat. 100-as letroxot szedek.
Az ovutesztjeim tényleg végig negatívak voltak, de azt gondoltam, hogy nem jól használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!