Clostit szedek,3X1 10-napos kúrát, ez alatt az idő alatt is teherbe lehet esni?
Szia. Igaz, kicsit későn írom a választ, de segíteni szeretnék a saját esetemből. Nekem nem volt cisztám, viszont hónapokig nem jött meg a mensim, ezért többször meghozta a doki norcoluttal. Aztán felírt clostyt is, peteérés serkentésre, ciklusszabályozásra. A mensi alatt kellett szednem 5 napon keresztül. Nálam érdekes volt, mert addig nem volt peteérésem (ovu teszt alapján), amíg a clostyt szedtem, pedig pont arra való. Abbahagytam a clostyt, önkényesen, gondoltam, eddig sem volt peteérés, ha ezután sem lesz, max nem változik semmi. Abban a hónapban volt peteérésem és sikerült a baba. Persze ezzel nem azt mondom, hogy önkényesen hagyd abba, csak leírtam a saját fura esetem. De tény, hogy a clostyt mensi alatt szedetik, és a peteérés serkentésére ill. a ciklus beállítására.
egy 19 hetes babás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!