Az Elevit szedésétől megnőhet és fájhat a mellem?
Én nem tapasztaltam ilyet az Elevittől. Ha amúgy növekedne ettől a mell, akkor bezárhatnának a plasztikai sebészetek. :)
Maga a terhesség miatt viszont fájt a mellem! S olyankor nőhet is, ha babás vagy.
Mikor teszteltél, hány napja, mensid késik? Nem csinálsz új tesztet?
2012. ápr. 23. 16:05
2/10 A kérdező kommentje:
A menstruációmnak holnap kellene megjönnie, ma teszteltem. A férjemmel minden másnap együtt voltunk, illetve az ovulációmkor naponta. A teszt biztosan kimutatta volna már a terhességet, hiszen már min 7-10 napos terhes lehetnék.
8-12 nap a beágyazódás, úgyhogy ilyenkor még nem mutatja ki minden teszt a terhességet!
Nekem mensi kimaradása után 6 nappal lett pozitív a tesztem!
2012. ápr. 23. 16:14
Korán teszteltél. A mellfájdalom lehet a menstruáció jele, de akár a terhességé is. Nekem mindegyik gyermekemnél olyanok voltak a melleim, mint ha zúzódtak volna. Hozzájuk érni sem lehetett annyira fájtak. Viszont a tesztek csak a kimaradt menstruáció után öt nappal lettek csíkosak, akkor is csak a reggeli vizeletből. Szóval ha nem jön meg, akkor babás vagy. Az Elevit föltöltött vitaminokkal és a szervezeted kész babát táplálni.
2012. ápr. 23. 16:15
Szia! Szerintem is korai a teszt. Én is majd megőrültem annyira érzékenyek voltak a mellbimbóim, a melleim pedig duzzadtak.
Ha nem jön meg,pár nap múlva ismét tesztelj!
Szívből kívánom,hogy babás légy!!!
2012. ápr. 23. 16:26
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd mindenképpen jelentkezem a hétvége felé, hogy mi a helyzet. Nagyon remélem, hogy kisbaba van a dologban, mert nagyon vágyunk már rá. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok!
Két napja voltam nőgyógyásznál és azt mondta, hogy a méhem megduzzadt, szerinte az a terhesség jele lehet, viszont még nem látott petezsákot. Azt mondta, ha két héten belül nem jön meg, menjek vissza. Már több napot késik, viszont tegnap úgy éreztem, hogy megjön (szerencsére tévedtem). Nem merek újra tesztelni. Mi a véleményetek? Puszi Mindenkinek
Szerintem pár nap múlva, csinálj tesztet reggeli vizeletből. Annak már mutatnia kell.
2012. ápr. 28. 14:54
Ugyanez a kérdés foglakoztat engem is. 19 napja szedem az Elevitet még csak, de mostanában nagyon fáj és megduzzadt a mellem. Eddig is menses előtt szokott fájni, de most sokkal jobban érzem. Teszteltem, de negatív lett a nem várt időpont után 3 nappal.
2014. febr. 18. 10:51
Az előző vagyok. Pár napja jött meg, és már nincs duzzadtságérzés, viszont a nagyobb méret megmaradt:)) Csak az Elevitre tudok gondolni... Sajnos baba még nincs.
2014. febr. 25. 19:22
Kapcsolódó kérdések: