Hogy kell vezetni a hőgörbét a ciklus.hu-n?
Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért, de most kezdtem el vezetni a cilus.hu-n, illetve tegnap írkáltam be az eddig füzetben vezetett adatokat és szerintem már volt peteérésem, de még nem húzta be a gép. Arra lennék kíváncsi,hogy a gép magától fogja majd behúzni, hogy mikor volt peteérés, vagy be kell állítani rajta ehhez valamit? Ugyanis szerintem nekem már volt peteérésem, de nem húzta be. Vagy majd utólag fogja, ha elkezdem a következő ciklust?2009. jún. 21. 11:42
1/4 anonim válasza:
nem kell beállítani, magától megcsinálja a ciklus közepe felé(nálam szinte mindig rossz helyre húzza)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És az átlaghőmet is behúzza majd valamikor?
2009. jún. 21. 12:37
3/4 anonim válasza:
szia nekem volt olyan cikk cakkos görbém hogy nem huzott be semit. a pé-m mindig de mindig korábbra huzza, az alphömet jo helyre. én nem hiszem a pé-nek amit behuz, mert álltalában a legelsö leeseést behuzza de arra már nem figyel ,hgy 2 nap mulva nagyot esett, és tényleg akkor volt, nem irja át.
a mult havi. itt se jo helyre huzta:
és a jelnlegi. itt tutira a 15. napon volt doki uh szerint, de nem huzott még be semmit:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Fura, hogy leesett a hőd a peteérés után is, de ha a doki uh-n mondta, hogy akkor volt, akkor biztos igaza van, az sokkal tutibb. Az enyém most így néz ki. Szerinted volt peteérés?
2009. jún. 21. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!