Mi lehet a gond? Lehetek így terhes valaha? Van hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
Decemberben hagytam abba a fog.gátlót és azóta egyszer jött meg Norchulut segítségével áprilisban! Azóta megint semmit...! Voltam ultrahangon és mindent rendben talált a doki!2009. jún. 20. 08:56
11/13 anonim válasza:
Szia! Én januárban hagytam abba a fogit, és azóta egyszer jött meg májusban Clostival. Most megint késik, nem tudom miért.
12/13 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok! De szeretnénk minél előbb babát!
Én sem vagyok az a hamar bekapok egy gyógyszert mert fáj egy picit a fejem! Ja az meg a másik hogy nagyon orvoshoz sem szeretek járni! Lehet megfogadom a tanácsodat és várok,csak azt nem tudom meddig...! Elég türelmetlen típus vagyok sajnos...,lehet az is a baj hogy nagyon rágörcsölök!
2009. jún. 22. 12:46
13/13 anonim válasza:
szia, ha ez segit, en mikor abbahagytam a gyogyszert, azzal a szandekkal tettem, hogy lassam mukodik-e a rendszer es nem azert mert babat szerettem volna. igy kicsit konnyebb volt varni, varni, varni, mig fel ev utan megjott. nyugi, rendezodni fog. :))) (azt meg hozzatennem, hogy a borom szornyu lett, a bajszom is kinott..:)) de most mar minden oke.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!