Lehetek terhes, ha ez történt?
Figyelt kérdés
nem tudom, hogy terhes lettem e, mivel szeretnénk már babát, így nem mindig figyelünk a védekezésre.. és egyik nap így történt a dolog, viszont rá kb 2-3 napra megjött. attól még lehetek az? vagy ez azt jelenti, hogy nem? tesztet még sajnos nem tudtam venni, ha tüneteim lesznek, akkor megyek dokihoz... előre is köszi..2012. ápr. 17. 18:20
1/5 anonim válasza:
Tüneteid nincsenek, menstruáltál is, akkor miért kérdezed?
2/5 anonim válasza:
Ha rendes menstruáció volt akkor biztos hogy nem vagy az.
3/5 anonim válasza:
Ha rendesen megvolt,akkor nem vagy terhes.A tünetek meg nincsenek mindenkinek már az elején,nekem pl a 10.héten kezdődtek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. nem volt meg rendesen, csak kb 2-3 napig.. egyébként ez 3 hete történt kb, és mostanság olyan furán érzem magam.. más a közérzetem, meg hasonlók, ezért gondolom, hogy még "benne van a pakliban", hogy az vagyok....
2012. ápr. 17. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!