Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet baba a...

Szerintetek lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés

Rendszerint 30-31 napra szokott megjönni, elég erősen 5-7 napig.

Most 25. napon szeretkezés után elkezdtem vérezni, azt hittem, hogy megjött, de másnap reggel már nem véreztem, majd délután megint enyhe vérzés és utána egy nap barnázás. (szóval barnázással együtt 2 és fél nap). Ha ezt nem számítjuk, akkor 34. napon vagyok, a mellem fáj, reggel enyhe hányinger, és mintha a szagokra érzékenyebb lennék. Ez egy kicsit gyanús volt, így ma du. csináltam egy tesztet, aminél alig akart megjelenni a tesztcsík, kb. 5. percnél, otthagytam hogy negatív, de kb. még 5 perc múlva rajta volt a második csík is.

Lehetséges, hogy rossz volt a teszt? Jelenthetett valamit a vérzés?

2012. ápr. 16. 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát előfordulhat, hogy késői peteérésed volt, és azt jelezte a vérzést. És ha akkor szexeltetek, akkor abból baba is lehet.
2012. ápr. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!