Ozsi987 kérdése:
Ez a baj? Négy éve volt egy abortuszom. Valószínűleg azóta, (párszor észrevettem) tej/előtej/váladék jön a mellbimbómból ha megnyomom.
Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkoztatott különösebben. Egy éve próbálkozunk a párommal, sikertelenül. Lehet hogy a szivárgás miatt nem jön össze a baba?2012. ápr. 16. 12:06
1/5 anonim válasza:
Nem az abortusz miatt van az előtej szivárgás.
Hormonproblémára is utalhat. Van egy barátnőm, aki kapott egy gyógyszert a mandulájára és lett tőle teje.
Menj orvoshoz, mond el neki ezeket, ő okosabbat tud mondani, mint mi itt.
Meg ha már 1 éve próbálkoztok, ideje emiatt is orvoshoz fordulni.
25hkm
2/5 anonim válasza:
Az abortusz miatt lehet, hogy nem jön össze a baba, de a tejszerű folyadéknak ehhez semmi köze. Az inkább hormonprobléma.
3/5 anonim válasza:
A tejszivárgást okozhatja magas prolaktin-szint, ami viszont gátolja a teherbeesést.
Fordulj orvoshoz, kérj ciklus-monitorozást!
4/5 anonim válasza:
Nem, ilyenkor egyértelműen az emelkedett prolaktin szintre kell gondolni, minden bizonnyal ez gátolja a teherbeesést. Ennek semmi köze az abortuszhoz.
5/5 A kérdező kommentje:
A dokim kért már egy hormon vizsgálatot, az állítólag rendben volt. Bár ezt nem említettem neki. Nem tudom ki-hogy, de az én dokim nem szereti ha megmondom mi bajom, így olyan sorrendben végzi a vizsgálatokat, ahogy elő van írva... Most akartunk nekikezdeni...
2012. ápr. 16. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!