Láttok 2. csíkot? Baba lehet?
Figyelt kérdés
Hajnalban csináltam egy tesztet, akkor kómásan nem igazán láttam csíkot, de szárazás után volt ott vmi, de talán csak száradási csík. Viszont nem bírtam ki, az előbb csináltam megint, az ilyen lett:
Negatívja:
2012. ápr. 16. 10:16
11/19 anonim válasza:
Na de majd írd meg, hogy lett-e ebből baba!!!
12/19 anonim válasza:
Ilyet én is teszteltem már, annyi különbséggel, hogy a két tesztből 1 negatív, a másik kb. pontosan ilyen lett. Sajnos nekem nem lett baba, megjött rendesen, de remélem, hogy neked nem így lesz! Majd tesztelj még az elkövetkező napokban! :)) Pozitív teszteket kívánok! :))
13/19 anonim válasza:
Nekem így nézett ki a tesztem a 11. dpo-n, bár 10 percen belül ott volt a 2 csík.
Azóta majdnem 8 hetes vagyok.
16/19 anonim válasza:
Én már nem halkan gratulálok!! :))
17/19 anonim válasza:
Bizony ott baba van!!!! Gratula! :)
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. ápr. 18. 21:17
19/19 anonim válasza:
Ott van bizony!Szépen erősödik!!!Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!