Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a Royal...

Mennyire megbízható a Royal HCG teszt?

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam. Nem is jött. Tegnap reggel csináltam egy tesztet, de nem vagyok biztos az eredményben. Ugyanis először egyértelmű negatívnak tűnt. Aztán később amikor megnéztem, akkor bár iszonyatosan halványan, de láttam a másik vonalat is. Nem tűnik szellemcsíknak, mert mindenféle szögből látható azóta is, és minden fénynél, és nem fehér v. szurke sznű, hanem halány rózsaszín. Az viszont tény, hogy jóval az 5 perc letelte után lett látható. Én nem merem elhinni, hogy pozitív. Pedig a barátnőm is látni vélte, amikor megmutattam neki.Természetesen csinálok holnapitán egy újabb tesztet, de addig is kíváncsi lennék a véleményetekre.
2009. jún. 19. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bár láttam már olyat, hogy időn túli pozitív teszt valóban babát jelzett, sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez csak száradási csík :( Természetesen lehetsz terhes, mert ilyenkor a tesztek még hajlamosak tévedni. Próbáld ki Qupidoval akár már holnap reggel, de eredménytől függetlenül ismételd meg 5 nap múlva a terhességi tesztet, akkor már 100%-osnak mondható az eredmény. Igaz, már előtte is, de azért ez a biztos :) Szurkolok :) És írd meg mi lett :):)
2009. jún. 19. 17:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a biztatást. Ebből a Royal Hcg tesztből még van egy, és vettem Pregimax Plust. Holnap megcsinálom a Pregi-t és hétfőn a másik Royalt. Nálunk itt a közelben csak ezek kaphatóak. Remélem valamelyik már jól látható 2 csíkos lesz.
2009. jún. 19. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én :) A Pregimax 20-as teszt, tehát ha 4-5 napig nem mutat eredményt, az nem meglepő. Kétségtelenül jó teszt, de a nem várt menstruáció napján még nem feltétlenül mutat eredményt. A Royal HCG hát tudtommal az is 20-as teszt. Viszonylag olcsó, ami nem baj, mert az élet sokszor bizonyította már, hogy az ár és a minőség nem feltétlenül függ össze, azonban terhességi tesztnél érdemesebb egy picit drágábbat venni, hogy valós eredményt kapjunk. Mondanám, hogy rendelj netről, de mire megérkezne, már egy 20-as teszt is kimutatná :):) Azt javaslom ha nagyon nem tudsz várni, akkor holnap után a royal tesztet csináld meg, és eredménytől függetlenül 1-2 nap múlva a pregimaxot :):)
2009. jún. 19. 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a tanácsot!
2009. jún. 19. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, szurkolok neked :):)
2009. jún. 19. 18:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Ismét teszteltem. A mostani eredmény is hasonló. Tehát annyira halvány, hogy alig látszik. De a párom is látja. Jah és most időn belül már láttam. Tehát már az 5 perc leteltével. Ugye nem lehet, hogy ez is csak szellemcsík? Holnapután csinálok megint egyet, de már nagyon ideges vaygok.
2009. jún. 21. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Mostmár egyértelmű pozitív. :)))
2009. jún. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!