Most terhes vagyok vagy csak felborult a menstruációs fázisom?
Figyelt kérdés
Jó Napot! Azt szeretném kérdezni hogy 4 évig szedtem a yasminelle fogamzásgátló gyogyszert de anyagi gondok miatt Áprilisba kihagytam majd Májusba megint beszedtem majd Júniusba megint kihagytam és most nem jött meg, most akkor terhes lehetek-e vagy nem? Nagyon félek.2009. jún. 19. 14:02
1/5 anonim válasza:
Az attól függ. Azt remélem tudod, hogy hülyeséget csináltál, nem lehet így össze-vissza gyógyszert szedni... Amennyiben betartottad az előírásokat (gyógyszertelen hónapban máshogy védekeztél, illetve a májusban beszedett levelet úgy kezelted, mint a legelső levelet, mint mikor elkezdted szedni - mármint plusz védekezés szempontjából), _elevileg_ védve voltál. De mivel így megkavartad, nem ártana megnézetned magad dokival, vagy tesztet csinal, lehet, hogy becsusszant a baba.
2/5 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de máskor ne legyél ilyen felelőtlen, hogy össze vissza szeded a gyógyszert a szervezeted kap egy nagy adag hormon bombát a másik hónapban meg nem? ezt hogy gondoltad? még ha anyagi okok miatt is a szervezeteddel főleg a hormonjaiddal nem szabad így szórakozni! Én a helyedben csinálnék tesztet!
3/5 anonim válasza:
Ha nem védekeztél máshogyan, akkor simán terhes lehetsz, mivel a tabi nem hat onnantól kezdve, hogy abbahagytad. Amúgy meg az is lehet, hogy tönkretetted a ciklusod, mivel teljesen felborult a szedem-nem szedem hülyeséged miatt. Ha nem akarsz problémát, mint fél év szünetet tarts, ne 1-2 hónapot, mert az káros vagy szedd normálisan. Ha nincs pénzed, akkor meg válts olcsóbbra, nem kell a legdrágábbat szedni...
4/5 anonim válasza:
ha nem védekeztél akkor amikor nemszedted a gyógyszert akkor megeshet h terhes vagy, igen. és ilyet tényleg felelőtlenség csinálni h kihagysz egy-egy hómnapot, majd egyhónapig szeded. vagy szeded folyamatosan, vagy neszedd, mert ez igenis felboríthatja a hormonháztartásod. de ajánlom menj rossmannba vagy DM-be, vegyél egy terhességi tesztet, kb 600-800 ft és megnyugszol. (vagy nem)
5/5 anonim válasza:
Akkora butaságot csináltál, ezzel a szedem-nem szedem játékkal, hogy valószínűleg csak majd az orvos tudja rendbehozni a ciklusodat (nem fázisnak hívjuk, még ezt sem tudod?)
Ráadásul még terhes is lehetsz, ha nem védekeztél! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!