Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magamtól kérhetek hormonvizsgá...

Magamtól kérhetek hormonvizsgálatot?

Figyelt kérdés
Ha a doki nem mondja, én magamtól kérhetem. Mivel volt egy korai vetélésem és egy méhen kívüli terhességem. Ezt csak a nőgyógyásztól kérhetem vagy a háziorvostól is.
2012. ápr. 14. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nőgyógyásztól vagy endokrinológustól kérheted (hozzá tud adni beutalót a háziorvos ha szükséges), vagy magánlaborban. De ilyenkor illene az orvosnak magától kérni.
2012. ápr. 14. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Háziorvos nem tud női hormonokat nézetni, tehát nőgyógyásznak vagy endokrinológusnak kell beutalnia. De olyan orvost kellene keresned, akinek magától is eszébe jut az, hogy kivizsgáljon egy vetélés után...
2012. ápr. 14. 13:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Igazság szerint még nem olyan régóta próbálkozunk kb fél éve. Mindig azt mondják a dokik hogy 1 év az az idő amit megvárnak és utána kezdik a kivizsgálásokat ha addig nem sikerül vagy esetleg több vetélés is előfordul:(
2012. ápr. 14. 14:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, endokrinológushoz menj! Nekem az a tapasztalatom, hogy komolyabban veszik, és alaposabbak, mint a nőgyógyászok.
2012. ápr. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!