Magamtól kérhetek hormonvizsgálatot?
Figyelt kérdés
Ha a doki nem mondja, én magamtól kérhetem. Mivel volt egy korai vetélésem és egy méhen kívüli terhességem. Ezt csak a nőgyógyásztól kérhetem vagy a háziorvostól is.2012. ápr. 14. 13:26
1/4 anonim válasza:
Nőgyógyásztól vagy endokrinológustól kérheted (hozzá tud adni beutalót a háziorvos ha szükséges), vagy magánlaborban. De ilyenkor illene az orvosnak magától kérni.
2/4 anonim válasza:
Háziorvos nem tud női hormonokat nézetni, tehát nőgyógyásznak vagy endokrinológusnak kell beutalnia. De olyan orvost kellene keresned, akinek magától is eszébe jut az, hogy kivizsgáljon egy vetélés után...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Igazság szerint még nem olyan régóta próbálkozunk kb fél éve. Mindig azt mondják a dokik hogy 1 év az az idő amit megvárnak és utána kezdik a kivizsgálásokat ha addig nem sikerül vagy esetleg több vetélés is előfordul:(
2012. ápr. 14. 14:00
4/4 anonim válasza:
Én azt mondanám, endokrinológushoz menj! Nekem az a tapasztalatom, hogy komolyabban veszik, és alaposabbak, mint a nőgyógyászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!