Ha március 28. -án menstruáltam utoljára, és ma reggel újra vérzem az nagy baj?
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak a cisztám fakadt ki? Vagy az nem jár vérzéssel?
Bocsi a kérdésért, de egy kisit tanácstalan vagyok.
2012. ápr. 13. 20:06
1/5 anonim válasza:
Hány napos a ciklusod?
Mennyire vérzel?
Ha csak pecsételés, vagy barnázás, akkor simán lehet ovu is akár. De akár a ciszta kifakadása is okozhat vérzést tudtommal.
2/5 A kérdező kommentje:
28-29 naposak, rendszeresek, és a legutolsó mensi kevés volt, ezért elmentem nődokihoz Ő mondta, hogy cisztám van. 2 hetente megyek a dokihoz, és most nem merek már menni. Mindig van valami.
2012. ápr. 13. 20:29
3/5 anonim válasza:
Szerintem a nőgyógyász tisztában van azzal, hogy nem jókedvedből mész, és nem csak a puncidat szeretné neki mutogatni:)
Szóval erre ne gondolj.
4/5 anonim válasza:
Én is orrba -szájba oda járok:) Sőt, az előző dokim nem vette észre a méhszájsebem, amivel attól függetlenül hogy állandóan vérzik, minden rendben. Nem zavarta a vérzés, tolta belém a clostit... A mostani dokim elküldött műtétre:) Én mindíg azt hittem hogy beágyazódási vérzés, vagy épp azért vérzek mert nem tud beágyazdni, vagy épp elvetélek mielőtt pozit tesztelhettem volna. Attól függ, mikor és mennyire vérzett. Én legalább falhívnám a dokit a helyedben, gondolom fizetsz neki eleget.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindig ott hagyok nála 8-12e között + a gyógyszerek. De nincs kedvem két hetente odajárni. Elegem van az egészből!
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 14. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!