Clostit általában hogy irja fel a doki? Napi hány szemet és meddig kell szedni?
lehet tőle hizni
és ha csak néha van peteérés akkor is ezt adja
nekem már szerintem ez kell nemtudom mi lesz mert nincs peteérésem már 5 honapja semmi
segitsetek mireszámitsak
most fegok dokihoz menni.
és álrtalában akkor rögtön sikerül a baba
Ha nincs, akkor ezt fogja felírni. 800.- ba kerül,. De előtte sztem fog egy pár vizsgálatot csinálni.. Hízni nem lehet tőle. Az adag a vizsgálati eredményedtől függ. Van kinek a mensi 5. napjától kell szedni, van kinek a 2, vagy első naptól, 1 vagy 2 szemet. De vigyázni is kell vele, mert igen hamar be cisztásodhatsz tőle!!!
Nem biztos h sikerül a baba, van ki 6 hónapig ette, és semmi. Nekem ez most a 2 hónapom.
sok sikert
Én most tartok az első hónapnál ápr. 19-én nem kellene megjöni. 5. naptól szedtem 5 napon keresztül. Mérd a hődet.
Tünetek: hőhullám, fényérzékenység. Nálam ezek jelentkeztek.
Sziasztok Csajok,
Nekem a 3. naptól kellett szednem 5 napon keresztül 1-et.3 petéám ért tőle, és ebből egy meg is fogant :oD
Madarat lehet velem fogatni.Viszont, hogy belegondoltok, hogy 3-ból csak egy sikerült akkor nagyjából tudtok számolgatni, hogy nem szabad feladni mert nem feltétlen épp az a pete ami beérik.És ha nem sikerül akkor nem volt egészséges.Úgy tudom,h ogy a 3. hónap után szünetet kell hagyni.
Egy kalappal nektek.
23 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!