Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostit általában hogy irja...

Clostit általában hogy irja fel a doki? Napi hány szemet és meddig kell szedni?

Figyelt kérdés

lehet tőle hizni

és ha csak néha van peteérés akkor is ezt adja

nekem már szerintem ez kell nemtudom mi lesz mert nincs peteérésem már 5 honapja semmi

segitsetek mireszámitsak

most fegok dokihoz menni.

és álrtalában akkor rögtön sikerül a baba

2008. ápr. 17. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs, akkor ezt fogja felírni. 800.- ba kerül,. De előtte sztem fog egy pár vizsgálatot csinálni.. Hízni nem lehet tőle. Az adag a vizsgálati eredményedtől függ. Van kinek a mensi 5. napjától kell szedni, van kinek a 2, vagy első naptól, 1 vagy 2 szemet. De vigyázni is kell vele, mert igen hamar be cisztásodhatsz tőle!!!

Nem biztos h sikerül a baba, van ki 6 hónapig ette, és semmi. Nekem ez most a 2 hónapom.

sok sikert

2008. ápr. 17. 07:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Én most tartok az első hónapnál ápr. 19-én nem kellene megjöni. 5. naptól szedtem 5 napon keresztül. Mérd a hődet.

Tünetek: hőhullám, fényérzékenység. Nálam ezek jelentkeztek.

2008. ápr. 17. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek sikerűl a baba.nekem sem sikerűlt.de már bele tőrődtem hogy nincs.lényeg párommal jol megvagyunk
2008. ápr. 17. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok,

Nekem a 3. naptól kellett szednem 5 napon keresztül 1-et.3 petéám ért tőle, és ebből egy meg is fogant :oD

Madarat lehet velem fogatni.Viszont, hogy belegondoltok, hogy 3-ból csak egy sikerült akkor nagyjából tudtok számolgatni, hogy nem szabad feladni mert nem feltétlen épp az a pete ami beérik.És ha nem sikerül akkor nem volt egészséges.Úgy tudom,h ogy a 3. hónap után szünetet kell hagyni.

Egy kalappal nektek.

23 hetes kismami

2008. ápr. 17. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél más.Nekem az első adagot úgy kellett szednem, hogy a 3.napon kezdtem napi 2x1-et 5napon át.Most a második kúrát fogom elkezdenia 3. 5. 7. 9. 11. napon kell este 2szemet bevennem.remélem így már összejön.Biztos ezt adja akkor is ha csak néha van peteérésed.de ezt a dokid jobban tudja hogy neked mire van szükséged.
2008. ápr. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!