Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimaradt az előző havi mensim!...

Kimaradt az előző havi mensim! Mitől érzékeny a mellbimbóm? Többi lent!

Figyelt kérdés

Szóval ha úgy számolok hogy meg jött az előző akkor kb fél időben vagyok!Tehát kb 6 napja volt ovum!Viszont már előtte elkezdett fájni a cicim!Megduzzadt de csak a bimbóm érzékeny!Pár napig nagyon,aztán kevésbé!

Ez mitől van?Attól hogy a kimaradt mensi miatt "hevesebben" reagál a szervezetem?

2012. ápr. 10. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kimaradt egy menzeszed, akkor fennállhat a terhesség gyanúja. Tesztelj!
2012. ápr. 10. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Hogy ez nekem hogy nem jutott eszembe!.....

Számolj már...kb 20 napja késik....szerinted van az a nő aki ennyi idő alatt nem tesztel?ne viccelj már!

2012. ápr. 10. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

én nem igazán értelek

ha kimarad a menzid, akkor ne ovut számolgass, mert szerintem az nem volt neked 6 napja, mert vagy terhes vagy, vagy vmi egyéb gond van,

menj el az orvoshoz, mert az nem normális hogy kimarad

ha teszteltél és negatív lett, még az sem jelenti 100 %-ra hogy nem vagy terhes

de ha nem is vagy terhes, akkor is lehet hormonális probléma (és lehet hogy nincs is peteérésed) vagy ciszta

2012. ápr. 10. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Aha,szóval a kérdésemre ki fog válaszolni?

Biztos hogy most volt peteérésem mert mérem a hőmet!Terhes pedig biztos hogy nem vagyok mivel nem volt peteérésem eddig!Minden ugyan úgy alakul mintha lett volna mensim csak nem volt!

Majd elmegyek dokihoz csak most már megvárom hogy mi lesz a dologból!

Szóval a cicim ettől fáj vagy nem?

2012. ápr. 11. 06:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyébként itt van egy pár késői ovus görbe amiből baba lett!

[link]

2012. ápr. 11. 07:08
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem pl. nem maratt ki a mensim de ovumkor annyira fájtak a melleim h hozzájuk se lehetet érni kb. 1 hétig és a mellbimbóim is érzékenyek voltak,de meg is jött pár napra.Csak az az érdekes h kevesebb volt mint szokott és 1 kosár mérettel nagyobbak lettek a melleim.Jövőhéten megyek vérvételre,lehet pajzsmirigyes vagyok és azért van ez nekem.
2012. ápr. 11. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2012. ápr. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!