Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes tünet nélkül?...

Lehetek terhes tünet nélkül? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Január 29. -én volt utoljára mensesem, azóta nem jött meg, tünet csak annyi hogy sűrűen járok pisilni, meg néha szúr a hasam. Voltam már régen terhes akkor viszont nagyon rosszul viseltem. Mielőtt tesztelnék, véleményre lennék kíváncsi.
2012. ápr. 9. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt az egyetlen tünetem, hogy kimaradt a menzim. Sem hányinger, sem szurkálás, sem mellduzzadás, semmi. Aztán első kimaradt menzi után egy hétre teszteltem egy nagy pozitívat.
2012. ápr. 9. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
És még nem voltál dokinál és nem is teszteltél?? Nekem is jan. 29. Volt meg utoljára, már 10 hetes vagyok.voltam már az első ultrahangon és vérvételen is.mire vársz?
2012. ápr. 9. 11:41
 3/8 A kérdező kommentje:
huuha grat neked!!!!!!!! igen, de nekem már a második is kimaradt! jóval....és ha az vagyok még mindig semmi tünet..
2012. ápr. 9. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és lehetsz terhes tünetek nélkül is.minden terhesség más. Szerintem mehetsz dokihoz mert ha nem is tejes vagy de valami bem oké ha nincs mensid.
2012. ápr. 9. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Terhes nem tejes...:)) bocs elírtam.
2012. ápr. 9. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egyet sem teszteltél?

Ne haragudj, de ez picit felelőtlenség. Ha terhes vagy, akkor azért, ha meg nem, akkor azért.

Felnőtt egészséges nőnél nem maradhat csak úgy ki, annak oka van, és meg is kell keresni!

Mindenképp tesztelj is és menj orvoshoz!

Amúgy kérdésedre válaszolva: persze hogy tünetek nélküli terhesség is van.

2012. ápr. 9. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan nem teszteltél még csak mert nincs tipikus terhestüneted? Ez durva már bocs. Nekem is az első terhességemnél nagyon hamar megéreztem, hogy az vagyok, aztán meg jöttek a rosszullétek, a 2.-nál is erre számítottam, akkor meg semmi, mégis 1,5 hét késés után eljutottam odáig, hogy mostmár tesztelni kellene, és hát meg is lepődtem a pozitív eredményen, mert annyira nem éreztem semmi különöset, és később se volt semmi. Még ha nem is terhes vagy, akkor is már érdemes orvoshoz menni, hogy akkor miért nem jött meg. Ha terhes vagy, akkor már 10 hetes, úgyhogy nagyon ideje van már a tesztnek.
2012. ápr. 9. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

azt ugye tudod, hogy ha nem mész el jövőhéten UH-ra akkor bukod az anyaságit is?

12. hétig ki kell váltani a kiskönyvet...

elég furcsa, hogy se orvoshoz nem mész el, se egy tesztet nem csinálsz de azért kikéred a véleményünket.

sült galambra vársz?

januárba volt meg utoljára most április van!

engem most megdöbbentettél...

2012. ápr. 9. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!