Nem érzek semmit, ez normális?
Figyelt kérdés
Eddig mensi előtt tele voltam tünettel, persze nem volt baba. Most viszont, hogy elkezdtem szedni a pajzsmirigy alulműködésre a gyógyszert, semmit nem érzek. Nem növekszik a mellem, csak a hasam alja szurkál.Eddig éreztem előtte olyat is, mintha bele-beleszúrnának a hüvelyembe is, de mos az sincs. Elvileg holnap kellene megjönnie, de semmit sem érzek, folyásom sincs. Lehet, hogy pont ez a jó a teherbeeséshez?2012. ápr. 9. 08:47
1/1 anonim válasza:
Nekem működik minden rendesen. Mikor nem volt baba, mensi előtt feldagadtam, fájdogált a hasam (méhem). A hüvelyszurkálásra magnéziumot javasolok. Mikor meg terhes voltam, akkor meg szurkált a hasam. Ha nem jön meg, tesztelj.
2éves kisfiú anyukája, és 30 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!