Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi előtt hüvely szárazság?...

Mensi előtt hüvely szárazság? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nekem ilyen még nem volt a többi mensis tünet megvan mellfájdalom mindjárt megjön érzés! Fel vagyok napok óta puffadva a méhemet folyamatosan érzem, na és ez hogy semmilyen folyásom nincs ilyen még életemben nem volt mensi előtt 2 nap van még a nem vártig! Szerintetek reménykedhetek vagy meg fog jönni? Akik mostanában nem várják tapasztalnak vmi mást amit eddig nem? Vagy akinek baba volt mensi előtti tünetei másabbak volta?
2012. ápr. 8. 17:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szia! mi lett veled?
2012. máj. 17. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
természetesen megjött...veled? :)
2012. máj. 17. 19:15
 13/15 anonim ***** válasza:
sajnálom :( nekem is megjött akkor,de most ebben a hónapban pozitív lettem méghozzá úgy,hogy pont múlt hónapban adtam fel a dolgot,hogy akkor most egy kis szünet,és csoda történt!már én is hiszek ebben!neked is sikerülni fog!!!
2012. máj. 18. 18:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi hogy csak most de nem lett baba sőt azóta sem...
2012. jún. 29. 15:10
 15/15 anonim válasza:
Nekem menstruáció előtt mindig szárazabb a hüvelyem, nincs folyásom. Állítólag előtte 1-2 nappal ez normális.
2021. júl. 24. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!