Tudnátok mutatni olyan pozitív tesztet, ahol nagyon-nagyon halvány a 2. csík, szinte alig látszott és mégis babások voltatok? (és megmaradt a terhesség? )
Szia!
sajna nekem nem maradt meg,1hete már. Volt ennél erősebb is, azt vittem be a kórházba, hogy pozitív mire le lettem hurrogva a nővérkétől,hogy ez nem is pozitív....
Van egy 2és fél évesem egy sokkal halványabb kétcsíkosból, szóval szerintem a nővérke szerint az a pozitív ahol mindkét csík egyforam...még jó hogy meg lehet cáfolni! Drukkolok neked!
Fél éves múlt a kicsilány. :)
Pedig ez a teszt igenis pozitív! És hülyék voltak a nővérek!!
Sajnálom, hogy elveszítetted a babát. Sajnos már én is voltam így többszőr, ezért is félek már tesztelni és félek elhinni, hogy pozitív az eredmény.
Nekem volt több fajta tesztem is amin látszott nagyon halványan a 2. csík is, pont úgy nézett ki, mint a 13:38-as válaszolóé. És nem voltam terhes...
Lehet, hogy mégis az voltam ezek szerint, csak nem tudott beágyazódni a baba?
Megnyugtató lenne, ha igen, mert akkor ezek szerint teherbe tudok esni és a férjem meg tud termékenyíteni. :)
kedves kérdező!
én a te cipődben járok.
Csütörtökre nem várom.Nyilallgat a petefészkem,fájnak a melleim.
Ma lett egy nagyon-nagyon halvány tesztem 25-ös erősségűvel.
Tényleg csak akkor látni,ha jobban odanézek.
Kíváncsi vagyok mi lesz,nagyon drukkolok neked is!
Szia!
A halvány pozitív is pozitív, remélem veletek minden rendben lesz, én sajnos elvesztettem a babát, pénteken lesz 2 hete, hogy volt a műtét. :-( De után 2 naponta teszteltem és erősödött, sőt a vetélés (sajnos vérezni kezdtem) előtti napon délután is teszteltem, egyforma erős volt a két csík és mégsem marad velünk a 2. babánk. :-(
Ez az én kérdésem volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!