Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok mutatni olyan pozitív...

Tudnátok mutatni olyan pozitív tesztet, ahol nagyon-nagyon halvány a 2. csík, szinte alig látszott és mégis babások voltatok? (és megmaradt a terhesség? )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 12:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi, még várok 3 napot és tesztelek! Nekem is a bal petefészkem környéke hasogat és én is fázom mindig... Jaj, de jó lenne!!!!!!!
2012. ápr. 3. 13:59
 12/20 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

sajna nekem nem maradt meg,1hete már. Volt ennél erősebb is, azt vittem be a kórházba, hogy pozitív mire le lettem hurrogva a nővérkétől,hogy ez nem is pozitív....

Van egy 2és fél évesem egy sokkal halványabb kétcsíkosból, szóval szerintem a nővérke szerint az a pozitív ahol mindkét csík egyforam...még jó hogy meg lehet cáfolni! Drukkolok neked!

2012. ápr. 3. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:

[link]

Fél éves múlt a kicsilány. :)

2012. ápr. 3. 14:26
 14/20 A kérdező kommentje:

Pedig ez a teszt igenis pozitív! És hülyék voltak a nővérek!!

Sajnálom, hogy elveszítetted a babát. Sajnos már én is voltam így többszőr, ezért is félek már tesztelni és félek elhinni, hogy pozitív az eredmény.

2012. ápr. 3. 14:42
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is a képet, és gratulálok a kislányodhoz :)
2012. ápr. 3. 14:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem tudok felrakni képet, de az én tesztem a nemvárt napján volt olyan, mint az itt látható képek. Nemvárt előtt a második csíkot, csak én láttam, olyan halvány volt. A párom sem látta, a fényképen, meg pláne nem látszott. Mégis 6 hetes terhes vagyok. Jövőhéten megyek dokihoz. Ma csináltam mégegy terhestesztet, ellenőrzés képpen, és a teszt csík hamarabb kijött, mint a kontroll. Szóval simán lehetsz te is babás, főleg ha a teszteden 2 csík van. Mindegy milyen erősségű, ha két csík van, pozitív! Halkan gratulálok!
2012. ápr. 3. 16:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem volt több fajta tesztem is amin látszott nagyon halványan a 2. csík is, pont úgy nézett ki, mint a 13:38-as válaszolóé. És nem voltam terhes...

Lehet, hogy mégis az voltam ezek szerint, csak nem tudott beágyazódni a baba?

Megnyugtató lenne, ha igen, mert akkor ezek szerint teherbe tudok esni és a férjem meg tud termékenyíteni. :)

2012. ápr. 3. 16:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Jaj, hát, képem nincs, de extrán halvány volt, csak fényben látszott, a párom picit kételkedett is, hogy pozitív lenne... :) Ennek ellenére 34 hetes vagyok! :))
2012. ápr. 3. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

én a te cipődben járok.

Csütörtökre nem várom.Nyilallgat a petefészkem,fájnak a melleim.

Ma lett egy nagyon-nagyon halvány tesztem 25-ös erősségűvel.

Tényleg csak akkor látni,ha jobban odanézek.

Kíváncsi vagyok mi lesz,nagyon drukkolok neked is!

2012. ápr. 3. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia!

A halvány pozitív is pozitív, remélem veletek minden rendben lesz, én sajnos elvesztettem a babát, pénteken lesz 2 hete, hogy volt a műtét. :-( De után 2 naponta teszteltem és erősödött, sőt a vetélés (sajnos vérezni kezdtem) előtti napon délután is teszteltem, egyforma erős volt a két csík és mégsem marad velünk a 2. babánk. :-(

Ez az én kérdésem volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. ápr. 4. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!