Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 negatív terhességi teszt...

2 negatív terhességi teszt 8az egyik a 9. dpo-n, másik 10. dpo-n) pozitív teszt a 11. napon majd a 12. napon negatív! Érti ezt vki?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem is, amit az Utolsó Válaszoló ír!

Én is megéreztem!

Hiába csináltam 2 napig vagy 10 nega tesztet, tudtam!!!!

És mindenki hülyének nézett, de én csak mondogattam, hogy hiába negatív, tudom, hogy van baba. És aztán mikor halvány pozi lett, teljesen biztos voltam benne, aztán két nap múlva a negánál...hát szörnyű volt, tényleg. De az a baba nem volt egészséges, vagy valami baj volt vele, így kellett történnie sajnos :(

Most új hónap, szép idő, majd csak sikerül :)))

Kedves Kérdező, mindenképp írj ha teszteltél, nagyon kiváncsi vagyok, szurkolok! :)

2012. ápr. 2. 09:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Ovu kalkulátor szerint április 1-jén kellett volna megjönnie,de mivel a peteérésem is csúszott 1 napot a kalkulátorhoz képest,így a mensimnek ma kellett volna megjönnie,de semmi! tesztet sem vettem,majd talán holnap veszek egyet! Mindenképp megírom az eredményt! Köszönöm a választ és drukkot Mindenkinek!!! :)
2012. ápr. 2. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Az vagyok, aki megosztotta Veled a történetét, hogy nekem halvány pozi után megjött sajnos.

Még mindig drukkolok Neked! :) Írd majd meg holnap reggel az eredményt!

2012. ápr. 2. 19:06
 14/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ígértem,hogy megírom majd,mi volt! Mivel késik pár napja,így vettem tesztet és megcsináltam most délután! Egyértelműen pozitív lett, 2 erős csíkkal!Nagyon hamar...kb 1 perc! :-))

Mindenkinek köszönöm a drukkot!

2012. ápr. 4. 15:37
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kedves Kérdező!

Nagyon boldog babavárást,és sok egészséget kívánok nektek!

2012. ápr. 4. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok neked! 8:16-os
2012. ápr. 5. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok!!! :))) Vigyázz magatokra!!!!
2012. ápr. 5. 11:15
 18/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!!! :-))
2012. ápr. 5. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!