2 negatív terhességi teszt 8az egyik a 9. dpo-n, másik 10. dpo-n) pozitív teszt a 11. napon majd a 12. napon negatív! Érti ezt vki?
Ugyanez volt velem is, amit az Utolsó Válaszoló ír!
Én is megéreztem!
Hiába csináltam 2 napig vagy 10 nega tesztet, tudtam!!!!
És mindenki hülyének nézett, de én csak mondogattam, hogy hiába negatív, tudom, hogy van baba. És aztán mikor halvány pozi lett, teljesen biztos voltam benne, aztán két nap múlva a negánál...hát szörnyű volt, tényleg. De az a baba nem volt egészséges, vagy valami baj volt vele, így kellett történnie sajnos :(
Most új hónap, szép idő, majd csak sikerül :)))
Kedves Kérdező, mindenképp írj ha teszteltél, nagyon kiváncsi vagyok, szurkolok! :)
Az vagyok, aki megosztotta Veled a történetét, hogy nekem halvány pozi után megjött sajnos.
Még mindig drukkolok Neked! :) Írd majd meg holnap reggel az eredményt!
Sziasztok! Ígértem,hogy megírom majd,mi volt! Mivel késik pár napja,így vettem tesztet és megcsináltam most délután! Egyértelműen pozitív lett, 2 erős csíkkal!Nagyon hamar...kb 1 perc! :-))
Mindenkinek köszönöm a drukkot!
Gratulálok Kedves Kérdező!
Nagyon boldog babavárást,és sok egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!