Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Klion-D hüvelytablettát használtam. Fog.gátló tablettát szedek. Általában megszakítással szerkezünk(nem szeretem ha kifolyik belőlem a sperma). Pár napja mégis erős folyásom van, fáj a fejem, hányingerem van, hasmenésem van, néha fáj a hasam is, hánytam is, fáradt vok, alig tudok kimászni az ágyból, és édességet kívánok.Ugye nem vagyok terhes?????
2009. jún. 15. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes..NYUGI
2009. jún. 15. 23:53
 12/13 anonim válasza:

Nyugodj meg, nekem is volt ilyen, mindenen görcsöltem. De ha szedsz tabit rendesen és sose élvez beléd, hogy lennél??? Ezeket a dolgokat simán beképzeled magadnak, de ha kételyeid vannak, egy teszt és megnyugszol!

Minden jót!

2009. jún. 17. 11:59
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok!

Én mindenkinek azt tanácsolom,menjen el orvoshoz minél előbb...Nekem rendszeresen megjött a menstruációm,csak ebben a hónapban maradt ki.Állandóan hányással küszködök..Egy hónappal ezelőtt voltam a nőgyógyászomnál és csinált rákszűrést,megvizsgált.Egy szóval nem említette,hogy terhes vagyok,pedig neki aztán kellene éreznie,hiszen ez a munkája.Most elmentem,mert megcsináltam két tesztet is és mutatta,hogy terhes vagyok,azzal,hogy szeretném minél előbb elvetetni.Erre közölte,hogy ez a baba nagy:legalább 15-16 hetes terhes vagyok,akárhogy nézi.Mit ne mondjak nem is értem az egészet,olyan mintha mesében lennék.Minden partneremmel védekeztünk,használtunk óvszert.Fel sem merült bennem még a gyanúja sem,hogy terhes lehetek.Mert hogyan?Mi az,hogy nem vette észre a doki?Itt vagyok 20 évesen,most fejeztem be a középiskolát.Nem fogom elrontani az egész életem,szóval próbálok harcolni,hogy megszakítsák a terhességet.Remélem sikerül.Szóval a tanulság:ha nem szedtek fog gátlót és nem lehettek biztosak benne,hogy nem estetek teherbe,mindenképp csináljatok tesztet azonnal és nem kell hinni a menstruációtoknak és semmi másnak.Így talán kiküszöbölhető a dolog.

2009. júl. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!