Alhasi feszülés már az ovu napja óta, mi lehet?
A ciklusom 34-35 napos kb., figyeltem az ovum, későn jött, a 22. napon volt. Az elején petefészek szúrka, jobb vagy bal oldalon felváltva, most már csak alhasi feszülés, főleg, ha nyújtózom. Ma vagyok a 32. napon, a nyálka állaga krémes, de nagyon kevés.
Szerintetek ez mit jelezhet?
Köszönöm!
Szerintem legfőképpen azt, hogy most nagyon figyeled magadat, olyankor hajlamos az ember minden apró tünetre ugrani. Babát akartok?
Szúrkálás nekem is hol volt, hol nem, teljesen függetlenül attúl, mikor jött össze a gyerek. Csak egyszerűen jobban odafigyeltem, mi megy végbe a testemben, és észrevettem. Ha nagyon fáj, vagy úgy érzed rendellenes, akkor menj orvoshoz vele.
Az előttem lévőnek adok igazat.
Én ugyan így vagyok amúgy mint ahogy te is, az ovu óta ez az egy tünet, de sajna én betudom annak, hogy túlzottan figyelek magamra, pedig megpróbálok nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!