Görbeszakértők véleményét szeretném kérni! Ki tudnátok értékelni a görbémet? Nem tudom, hogy jó-e eddig a diagramom, hőugrásom volt, de 5 tizedet esett.
2012. márc. 30. 16:18
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen párszor. Nem tudom miért volt ez, de fura. Nekem végül mindig megjött a mensim. :(
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnálom :( Bár kicsit bizakodom még :)
2012. márc. 30. 18:21
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, miért van, de az enyém is hasonló..
Eleget aludtál előtte? Sajnos nem egy időben méred, így nem biztos, hogy értékelhető a görbéd.. Az 1 óra eltérés, ott az elején elég sok. 10 perces eltérések lehetnek csak, azt olvastam..
Már a 12.DPO-n vagy, nem teszteltél még? Vagy mikorra tervezed? Szerintem reggel már nyugodtan ellőhetsz egy érzékenyebb tesztet! :) Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!!! :))
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy az aznapi mérésemkor hajnalba sok x fent voltam, náthás lettem :) Felkeltem a fiamhoz is. Lehet, hogy ez miatt lett volna? de egy időbe mértem. Görbéd szerintem jó :)
2012. márc. 30. 19:45
6/6 A kérdező kommentje:
Ja, és 3.-án tesztelek :)Ha minden jól megy :) És 5.-re nem várom kb. 32napos a ciklusom.
2012. márc. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!