Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap volt a nemvárt napja,...

Tegnap volt a nemvárt napja, szerintetek tuti lemondhatok a babáról?

Figyelt kérdés

[link]

A tegnapi terhestesztem 20perc múlva átváltott halvány pozitívba.A ma negatív.A mellem egy hete nagyon fáj.A peteérésem után a 13.dpon már le szokott esni a hőm és a 14.dpo-ra megjön.

2012. márc. 30. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálj még holnap reggel egy tesztet. Szerintem bármelyik együttléthez viszonyítva is számítunk, ami esélyesnek tűnik, hogy peteérésed volt, már kimutatná a teszt!

Azért szorítok neked!

2012. márc. 30. 08:49
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.csak esett a hőm,azért is vesztettem el a reményt.A halvány pozi teszten a második időn túl jött ki és rózsaszín,régebben mikro volt ilyenem 1x akkor az szürke volt.
2012. márc. 30. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom,hogy 20-án is lehetett ovu..:)Ahhoz meg korai a teszt....Ilyen hosszúak a ciklusaid?:O
2012. márc. 30. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,azt gondolom, hogy itt vagy hormonális gondok lesznek..Nem igazán értékelhető csk saccolható a görbéd.Arra meg nem lehet alapozni!
2012. márc. 30. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
-vagy,és az a csk az "csak" akart lenni:D
2012. márc. 30. 13:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Endokrinológushoz járok.Voltam hormon vérvételen.Minden ok.Kivéve a prolaktinommal volt minimális eltérés.Sajnos nem tudják mitől ilyen hosszúak a ciklusaim.Fél éve így van.Most kaptam clotibegytet és bromocriptint(ezt a prolaktinra).
2012. márc. 30. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 15.en volt ovulaciod!!Es a ciklus.hu nagyon el tudja nezni a dolgokat..En ezert nem azt hasznalom...
2012. márc. 31. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!