Én nagyon szeretnék már babát, a párom viszont tagadja, hogy ő is szeretne. Hogyan győzhetném meg? Vagy miért tagadja?
Hogyhogy NEM szeretne?? Ezt így ki is mondja vagy csak te gondolod? Esetleg lehet hogy olyan mint az én férjem volt, aki nem mondta sose hogy kifejezetten vágyna gyermekre, meg ha vki kérdezte azt mondta, hogy hát még nem akarunk, de majd jön stb. ahhoz képest meg védekezni "elfelejtett". Tudta hogy nem szedek semmit, de ő sem védekezett.
Terhes is lettem :)Persze nagyon örültünk neki, ő is, nem csak én :)
Szóval ha úgy érzed (tudod) hogy a párod TISZTÁBAN van azzal hogy ha nem száll ki, nagy az esélye a babának, akkor ne foglalkozz a dologgal, lehet hogy csak nem szeret "lelkizni" meg beszélgetni erről a témáról :)
Sok hapsi ilyen, hogy nem dumálja túl a dolgokat, majd akkor reagál rá, ha ott a kész helyzet.
Mi nők jobban szeretünk álmodozni előre, meg tervezgetni:)
De ha TÉNYLEG kifejezetten szóvá teszi hogy ő NEM akar gyereket, akkor viszont beszéld ezt meg vele, hogyha szeret téged, akkor nem akarhatja hogy ilyen szörnyű helyzetbe kerülj, hogy 1.babás leszel és el kell vetetned vagy 2. babás leszel és ő nem kiváncsi rá, és egyedül maradsz :((
Na ne hölgyeim..Egy férfinak legyen már felelőségérzete..
Akkor miért nem védekezik?Miért hagyja hogy a nő se védekezzen?Csak van valami célja,ez kettős dolog,ne csak mindig a nő agyaljon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!