Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Törvényszerű-e az, hogy...

Erus76 kérdése:

Törvényszerű-e az, hogy beágyazódáskor barnázás/vérzés jelentkezzen?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 16:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 28. 16:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Ápr. 2-re nem várom, már izgulok. De semmi ilyesfajta tünetem nincs, max picit érzékenyebbek a melleim, sok pattanás kijött rajtam, feszültebb vagyok...
2012. márc. 28. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nálam az első tünet a mell bimbók viszketése volt. Drukkolok! Majd írd meg mi lett.
2012. márc. 28. 17:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! :-)
2012. márc. 28. 17:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Vérzésed vagy barnázásod volt beágyazódáskor?
2012. márc. 28. 17:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam sem jelentkezett pecsételő vérzés vagy barnázás a beágyazódáskor. Az első tünetem nekem az aluszékonyság és a mellfeszülés volt, már azt a nem várt előtt 2 nappal éreztem. Még most is tart, ráadásul egyre erősebben feszül, fáj, duzzad, és a mellbimbóm is kezd érzékeny lenni.

Múlt héten szombaton teszteltem szép pozitívat, nem várt előtt 1 nappal.

Drukkolok neked, hogy baba legyen!

2012. márc. 28. 17:21
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, gratula Neked! Köszi a drukkolást, első baba lenne és már vágyunk rá nagyon! :)
2012. márc. 28. 17:33
 8/14 anonim ***** válasza:

17:21-es vagyok

Nekünk is első baba. :)

Majd írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok!

2012. márc. 28. 17:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Oké! Szerintem hétfőnél előbb nem fogok, bár nagyon nehéz lesz kibírnom addig! :-) Te milyen tesztet használtál, ami ilyen hamar kimutatta a +-t? Annyi mindent olvastam itt fenn...
2012. márc. 28. 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Szombaton egyszerű, olcsó (70 Ft/db) vaterás tesztet használtam, 10-es érzékenységűt. Határozott, szép piros csík lett (reggeli első vizeletből).

Hétfőn pedig ellőttem egy 25-ös tesztet (HCG-line a neve, gyógyszertárban vettem, ez kazettás, és azért csináltam meg, hogy eltegyem emlékbe. A vaterás csak egy vékony papírcsík volt.) A 25-öst is reggeli első pisiből csináltam, ezt már ugye 1 nappal az elmaradt mensi után, és mindkét csík majd leugrott a tesztről, olyan erős volt.

2012. márc. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!