Törvényszerű-e az, hogy beágyazódáskor barnázás/vérzés jelentkezzen?
Szia! Nálam sem jelentkezett pecsételő vérzés vagy barnázás a beágyazódáskor. Az első tünetem nekem az aluszékonyság és a mellfeszülés volt, már azt a nem várt előtt 2 nappal éreztem. Még most is tart, ráadásul egyre erősebben feszül, fáj, duzzad, és a mellbimbóm is kezd érzékeny lenni.
Múlt héten szombaton teszteltem szép pozitívat, nem várt előtt 1 nappal.
Drukkolok neked, hogy baba legyen!
17:21-es vagyok
Nekünk is első baba. :)
Majd írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok!
Szombaton egyszerű, olcsó (70 Ft/db) vaterás tesztet használtam, 10-es érzékenységűt. Határozott, szép piros csík lett (reggeli első vizeletből).
Hétfőn pedig ellőttem egy 25-ös tesztet (HCG-line a neve, gyógyszertárban vettem, ez kazettás, és azért csináltam meg, hogy eltegyem emlékbe. A vaterás csak egy vékony papírcsík volt.) A 25-öst is reggeli első pisiből csináltam, ezt már ugye 1 nappal az elmaradt mensi után, és mindkét csík majd leugrott a tesztről, olyan erős volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!