Mit gondoltok mikor tesztelhetek?
Szerintm jó a görbéd, de várj még pár napot a tesztel.
Drukk
Egyetértek az előttem szólóval.
Hajrá baba!:)
Én már írtam egyszer nekd, hogy szerintem vagy 15-én, vagy 18-án lehetett az ovulációd (nem a peteérésed, mert az egy folyamat, ami a ciklusod ELSŐ napján kezdődik, és az ovulációig tart). Ha 15-én volt, akkor már tesztelhetsz, ha 18-án, akkor még várj három napot.
Én tesztelnék. Holnapra nem várom, addig még valahogy kibírom, de már nagyon viszket a tenyerem.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Nagyon örülnék már egy pozitív tesztnek.De gondolom ezzel ti is így vagytok.Megpróbálok még várni legalább egy pár napot.ami most nagyon fura nekem hogy már több napja fáj a mellem ami szokott is menszi előtt de csak egy két napig vagy max 3 és megjön.Most nem így van már nem is tudom hány napja fáj szóval ez fura kicsit.De már sokszor átvert a testem szóval nem igazán hiszek neki.
Kedves utolsó:
Majd írd meg a teszt eredményét, ha nem jön meg én is tesztelek majd gondoltam péntek legkésőbb addigra már tutira mutatnia kell valamit, de leghamarabb szerdán tesztelek.
Mindenkinek sikeres tesztelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!