Terhességi teszt. Ez mi?
Figyelt kérdés
Most csináltam egy tesztet és nem volt rajta a kontroll csíkon kívül semmi. Kazettás teszt volt és kíváncsiságból szétszedtem utána. A tesztcsík hátoldalán egy szürkés csík volt. Az a csík azért van ott, mert pozitív eredménykor a tesztcsík másik oldalán ott kéne megjelennie a piros csíknak?2012. márc. 28. 10:13
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Nem hinném, hogy bármi mást is jelenthetne. Mondjuk én szét nem szedtem tesztet, de ha üresen megnézed és forgatod akkor is látszik, hogy hol kell csíkosodnia. Gondolom csak egy csíkban van bevonva azzal az anyaggal.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a réteg, ahol a 2. csíknak kellett volna kijönnie, teljesen fehér volt, csak a papír hátoldala volt olyan szürke "festékes".
Én is azért szedtem szét, mert fény fele, ha nagyon néztem, akkor láttam a csík helyét, de csak ez volt ott, maga a tesztcsíkos felület tiszta volt.
Megnyugodtam. :)
2012. márc. 28. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!