Ez most pozitiv? Reggel csináltam egy Gabriel tesztet. Negativ lett. Elvittem akicsit oviba, mire haza jöttem elöjött egy halvány csik. A 2 nappal ezelöttin nem jött ki.
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 08:25
22/31 ptecus41 válasza:
Javasolnám a Gabriel teszt helyett a ROMED terhességi tesztekből bármelyiket - mert én is csalódtam többször az előzőben.
Szerintem kazettás vagy tesztcsík, az mindegy, engem a Romed még sosem csapott be! :)
Sok sikert!
23/31 A kérdező kommentje:
Igen vettem amazont.a 2.csik sokkal szélesebb lett mint a másik.Ma reggeliből csináltam mégegyet.Egyértelmű negativ.
2012. márc. 29. 14:06
24/31 anonim válasza:
Kedves kérdező mikorra nem várod?Én ugyanígy jártam mint te,csak tegnapra nem vártam.Tegnap időn túl pozi a mai meg nega.
25/31 A kérdező kommentje:
Mára,vagy holnapra.
2012. márc. 30. 10:32
26/31 A kérdező kommentje:
De a hőm ma reggel 37,3 volt.tegnap meg 37,2.
2012. márc. 30. 10:35
27/31 anonim válasza:
Remélem sikerül.Nekem esett 2 tizedet sajnos.
28/31 A kérdező kommentje:
Még ma is 37,2 höm.
Már meg kellett volna jönnie.Olyan mintha bármelyik pillanatba meg akarna jönni,de semmi.
2012. márc. 31. 08:39
29/31 A kérdező kommentje:
hát meg is jött.
2012. márc. 31. 11:07
30/31 anonim válasza:
Sajnálom hogy nem ez a hónap lett a tiéd :( de gondolj arra hogy lehet hogy a következő hónapban már ott fog lakni a pocakodban a Picúrkád :) Szurkolok hogy minél előbb sikerüljön, fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!