Számít a csíkok távolsága?
Párommal tervezzük a babát, és én már nagyon türelmetlen vagyok. El is végeztem egy tesztet (X-epil terhességi tesztcsíkkal)
Az erős rózsaszín vonal rögtön megjelent, de utána egy kis időre megjelent egy halványabb csík is. Valószínűleg korán végeztem el a tesztet, meg nem is reggel de ilyenkor az idő olyan lassan telik... és annyira szeretném már tudni az eredményt. Legalábbis, hogy kb. mire számítsak.
A teszt így nézett ki nálam: [link] -> szürkével jelöltem be, hogy nálam hol volt a második csík.
Ugye ez azt jelentheti, hogy terhes vagyok?
27/N
Köszönöm. Amit feltöltöttem sajnos nem saját fotó, csak megszerettem volna mutatni, hogy kb. hol volt nekem a csík.
De reménykedem tovább, hátha... főleg, hogy még korán is végeztem el a tesztet.
Köszönöm még1x a választ!
Második válaszoló: neked is köszönöm a választ.
Most jó lükének tűnhetek, de egyszerűen már úgy be vagyok zsongva... várjuk már nagyon a babát.
Ilyenkor rohadt türelmetlen vagyok, még soha semmit nem akartam ennyire, mint most ezt.
Mindenképp új tesztet csinálj!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!