Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel rengeteget szurkált...

Ma reggel rengeteget szurkált a hasam. Nem szokott. Egy kis cipekedés után megfájdult a petefészkemnél. A terhességtől lehet?

Figyelt kérdés
Még konkrétan nem derült ki de tünetek már vannak.szerintetek?
2012. márc. 27. 14:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Csak az erős pozitívba éld bele magadat! A halvány pozitív nem mindig jelent babát, főleg nem időn túl, én tapasztalatból mondom!

De te nagyon korán teszteltél, majd próbáld meg pár nap múlva újra!

2012. márc. 28. 09:55
 22/27 anonim ***** válasza:

Szia!

9es vagyok. Nekem is felváltva szurkált, hol itt, hol ott.

Elvileg mire hazaértetek az oviból, már időn túl volt. De nem tudok róla, hogy azért mert tesztidőn túl van, attól még becsíkosodna. Bár fene tudja. Valószínűnek tartom, hogy tényleg korán teszteltél. Drukkolok nagyon. Majd megírod, mizu?

24hkm

2012. márc. 28. 13:42
 23/27 A kérdező kommentje:
Igen meg.
2012. márc. 28. 20:38
 24/27 A kérdező kommentje:
Csináltam 2 amazont.Az egyik szélesebb csik mint a másik.A ma reggeli teszt meg negativ.
2012. márc. 29. 14:09
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyik pozitív, másik negatív?

Azóta mizu?

2012. márc. 31. 08:56
 26/27 A kérdező kommentje:
megjött.ma reggel.
2012. márc. 31. 11:07
 27/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom! De majd ez a hónap! :) Sok sikert kívánok nektek, milőbbi boldog babát!!!!!!!!!!!
2012. ápr. 2. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!