Milyen oldalak vannak, ahol tudok görbezetni? A ciklus.hu
nálam nem működik, nem tudok adatot beírni!
Figyelt kérdés
Szeretném neten is vezetni a hőgörbém! Ha lehet magyar legyen,és ingyenes! Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. márc. 27. 12:54
1/8 anonim válasza:
Én csak a ciklis-t ismerem ami magyar, viszont én tudok bármilyen adatot beírni, remekül működik.
2012. márc. 27. 12:56
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,tudom,hogy nagyon jó oldal,de én hiába kattintok a felvitel/modósítás vagy nem tudom mire,semmit nem csinál! Ezért szeretnék másikat!
2012. márc. 27. 12:59
3/8 anonim válasza:
rámész a naptárba arra a napra, amikor adatot akarsz felvinni, majd egyet rákattintasz és a nap részleteire mész onnan meg látni fogod, hogy mennyi mindent tudsz felvinni.
Remélem tudtam segíteni.
2012. márc. 27. 14:25
4/8 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Azt látom mennyi mindent tudnék felvinni,de hiába kattintok rá akármire,semmit nem enged! Meg sem mozdul az az oldal,hiába megyek rá,hogy adatfelvitel,vagy módosítás! Szerintem valami a gépemmel nem stimmel,le van tiltva,vagy nem tudom! :(
2012. márc. 28. 08:03
5/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem nézd meg a fertilityfriend.com oldalt!!!
Nekem jobban bejön, mint a ciklus.hu, mert mindig újra kalkulál a bevitt adatokból. Volt olyan, hogy egyszer behúzta a pé-t, aztán örültem, hogy már kb. 0 7-8.DPO-n vagyok, aztán módosította..
Ez a legjobb szerintem!
Egy másik: www.urbia.de (német oldal)
2012. márc. 29. 20:10
6/8 Manka68 válasza:
Ciklus.hu-n így csinálod? :
Nap részletei -> Termékenységi vizsgálatok -> Adatok rögzítése -> Megadáshoz, módosításhoz katt ide.
Ott tudod beírni, aztán kicsit lejjebb gördítesz, és a mentés gombra kattintasz. Ezután meg kell jelennie az adatoknak.
2012. márc. 30. 04:20
7/8 A kérdező kommentje:
Szia utolsó,pont így csinálom,megadás/módosításra viszont hiába kattintok,nem változik semmi,mintha lefagyott volna! De köszönöm megoldottam,megkértem párom ha haza megy,csinálja meg nekem (mármint haza haza anyujához),így már jó lett! Nem tudom nekem miért nem enged belépni az adatfelvitelhez! Mindegy,feltettem egy kérdést a görbémről,ha lennétek kedvesek megnézni... Köszönöm!
2012. márc. 30. 11:12
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap 36,55,ma meg 37,1 volt a hőm! Tegnap elaludtam mérés közben arra az 5 percre,ma meg trüsszentettem egyet! Ez gondolom nem befolyásolja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!