Férjem mindennap iszik bort 1-2 litert 3 fajta gyógyszert is szed. Kérdésem mik a kilátásaim teherbeesés ügyben?
De ha nem is szexeltek, akkor még az elvi edélye sincs meg a babának, apa egyéb hibáitól függetlenül!
Ha ennyire nem akarsz tőle/vele babát, miért nem lépsz?
nem ismerem ezeket a gyógyszereket, csak a sajt példánkból tudok kiindulni.apukám szívbeteg és 1 éves korom óta elég kemény gyógyszereket szed.az orvos azt mondta, h nem biztos h jó dolog lenne babát vállalni így.ezért egyedül maradtam, pedig tényleg jó lett vna egy hugi vagy egy öcsi :)
az alkohol legfőbb a babára akkor lenne veszélyes, ha az anya fogyasztja
persze minden rajtad múlik, de a hátteret nézve én nem biztos h szülnék egy alkoholistának...
Bár r.hadtul nem értek egyet azzal, hogy egy iszákos férfitól legyen gyerek, de én isemerek 2 olyan családot, ahol a férfi ivott mint a kefekötő, mégis normális lett a gyerek.
Egyik az elvonón jött össze a nővérkével, aki szült neki egy okos, szép lányt, össze is házasodtak, együtt éltek, bár apuka azóta meghalt, mert az alkohol győzött, amikor a lány úgy 10-12 éves lehetett.
A másiknál is egészséges a gyerek, és ott még az anya is állítólag úgy berúgott alkalomadtán, hogy a világát sem tudta.
Ez csak 2 ellenpélda volt arra, hogy a legnagyobb alkeszeknek összejön az egészséges baba, aki meg normális körülmények között várja hogy egyáltalán terhes legyen, azoknál meg nem!
DE LÉGY SZÍVES TE NE AKARJ GYEREKET ETTŐL AZ EMBERTŐL! AKI ÍGY ÁLL A DOLGOKHOZ, AZ A PIÁT JOBBAN SZERETI, MINT HOGY GYEREKe LEGYEN! ÚGYIS A PIA GYŐZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!